کد خبر: ۹۶۰۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴

پیش بینی قیمت سکه در نیمه آذر ۱۴۰۱ / سکه بازان عقب نشینی می‌کنند؟

اقتصادنیوز: عده ای از معامله گران با اشاره به ریزش قیمت اونس طلا از احتمال عقبگرد قیمت سکه در بازار امروز سخن گفتند.با این حال برخی از تحلیلگران معتقدند در صورتی که نرخ دلار صعودی شود شانس معامله گران کاهشی بازار سکه تضعیف خواهد شد.
پیش بینی قیمت سکه در نیمه آذر ۱۴۰۱ / سکه بازان عقب نشینی می‌کنند؟

مخاطب ۲۴- به نقل از اقتصادنیوز؛ بازار سکه روز گذشته با استقبال خریداران سکه همراه بود. سکه بازان دیروز با قدرت از نیمه کانال ۱۷ میلیون تومان عبور کردند. با تثبیت قیمت سکه در محدوده یاد شده هیجان معامله گران برای خرید بیشتر شد و فلز زرد رنگ داخلی تاسطح ۱۷ میلیون و ۶۹۹ هزار تومان بالا رفت. این قیمت در مقایسه با عصر یکشنبه تقریبا ۳۰۰ هزار تومان صعود کرده بود.

پیش بینی قیمت سکه در نیمه آذر ۱۴۰۱ / سکه بازان عقب نشینی می‌کنند؟

قیمت طلا ریزش کرد

قیمت اونس طلا در معاملات عصر دیروز ریزش کرد. فلز گران بهای جهانی روز گذشته از مرز ۱۸۰۰ دلار عقب نشینی کرد و تا پله هفتم کانال۱۷۰۰ دلار پایین آمد. قیمت اونس طلا در زمان نوشتن این گزارش در محدوده ۱۷۷۴ دلار معامله شد که نسبت به روز قبل ۲۱ دلار کاهش را نشان می‌دهد.

پیش بینی قیمت سکه از مسیر نرخ دلار

 

در شرایط فعلی عده‌ای از معامله گران معتقدند در صورتی که نرخ دلار در بازار امروز مسیر رشد را طی کند ممکن است سکه بار دیگر آرایش صعودی به خود بگیرد و به سمت مرز مقاومتی ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حرکت کند. از نگاه این دسته از تحلیگران رسیدن قیمت سکه امامی به مرز یاد شده و باقی ماندن آن بالای مرز مذکور چراغ سبزی به کانال شکنی جدید در آینده خواهد بود.
از سوی دیگر به نظر می‌رسد افزایش قیمت سکه در بورس کالا انتظارات صعودی معامله گران سکه را تقویت کرده است.

سکه بازان عقب نشینی می‌کنند؟

با این حال عده‌ای از معامله گران با اشاره به ریزش قیمت اونس طلا از احتمال عقبگرد قیمت سکه در بازار امروز سخن گفتند.

برچسب ها: قیمت سکه سکه طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر