کد خبر: ۹۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰

زنده شدن مُرده در سردخانه! + تصاویر

کارگر خانه تدفین، پس از بازکردن زیپ کاور مخصوص حمل جنازه با مُرده که با چشمانی باز مشغول تماشای وی بود روبه رو شد.
زنده شدن مُرده در سردخانه! + تصاویر

به گزارش مخاطب ۲۴- یک مرد برزیلی که پس از اعلام مرگش در بیمارستان برای خاکسپاری به سردخانه محل تدفین منتقل شده بود زنده پیدا شد. " خوزه روبییِرو داسیلوا " ۶۲ ساله در حالی در سردخانه محلی زنده شد که جنازه و گواهی فوت این مرد از طرف بیمارستان به خانواده اش تحویل داده شده بود.  

بنا به گزارش رسانه‌های محلی برزیل، مرگ این بیمار مبتلا به سرطان در تاریخ ۲۹ نوامبر در بیمارستان ایستادوآل دو سنترو نوتره گوآینو در شهر اراکیو واقع در ایالت گویاس برزیل اعلام شده بود. علت دقیق مرگ وی عوارض سرطان دهان اعلام شده بود.

زنده شدن مُرده در سردخانه! + تصاویر

"

 

آپارسیدا "، خواهر خوزه گفت که در ساعت ۸ شب در جریان مرگ برادرش قرار گرفت و جنازه برای انجام مراسم خاکسپاری به آن‌ها تحویل داده شد؛ بدون اینکه کسی تصور کند ممکن است خوزه هنوز زنده باشد. خوزه حدود پنج ساعت در حالی که در کاور مخصوص حمل جنازه قرار داده شده بود از بیمارستان برای خاکسپاری به محلی در فاصله ۱۰۰ کلیومتری در شهر ریالما منتقل شد.

پس از آنکه جنازه در حدود ساعت ۱ نیمه شب تاریخ ۳۰ نوامبر به سردخانه محلی رسید، کارگر خانه تدفین پس از بازکردن زیپ کاور، با چشمان باز خوزه که مشغول تماشای او بود مواجه شد. بنا به گفته این کارگر، خوزه هنوز زنده بود، اما به سختی نفس می‌کشید.

زنده شدن مُرده در سردخانه! + تصاویر

بلافاصله مسئولان خانه تدفین با اورژانس محلی تماس گرفتند و خوزه بار دیگر به بیمارستان منتقل و بستری شد. خانواده خوزه نیز از طریق بیمارستان در جریان ماجرا قرار گرفتند.  



آپارسیدا در این باره گفت: «کارگر خانه تشییع با من تماس گرفت و از من خواست خودم را فورا به آنجا برسانم. او به من گفت برادرت هنوز زنده است. برای من باورکردنی نبود. برادرم ۵ ساعت تمام را در داخل کاور گذانده بود، اما هنوز زنده بود.»

زنده شدن مُرده در سردخانه! + تصاویر

خوزه اکنون در بیمارستان بستری است و تحت درمان قرار گرفته است. همچنین پزشکی که در بیمارستان نخست، گواهی فوت خوزه را امضاء کرد از کار برکنار شده است. آپارسیدا، خواهر خوزه نیز شکایتی به اداره پلیس بر علیه بیمارستان ارائه کرده است. تحقیقات پلیس محلی در این باره ادامه دارد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر