کد خبر: ۹۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹

کارگروه فرعی تخصصی بیمه مسئولیت در شرکت بیمه تعاون برگزار شد

کارگروه تخصصی بیمه مسئولیت به منظور اصلاح شرایط عمومی بیمه مسئولیت مدنی حرفه ای مهندسین ناظر در بیمه تعاون برگزار شد.

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون، جلسه اصلاح شرایط عمومی بیمه مسئولیت مدنی حرفه‌ای مهندسین ناظر، طراح و محاسب ساختمان در شرکت بیمه تعاون برگزار و نسبت به آن راهکار‌هایی بررسی و تدابیری جدید برای دستیابی به شرایط بهتر برای بیمه گران و بیمه گذاران اتخاذ شد.

کارگروه فرعی تخصصی بیمه مسئولیت در شرکت بیمه تعاون برگزار شد
در این جلسه که به میزبانی عسل اشتری، سرپرست بیمه‌های مسئولیت بیمه تعاون برگزار شد، مدیران بیمه مسئولیت شرکت‌های پارسیان، رازی، میهن، آرمان، دانا و پاسارگاد (که به عنوان دبیر اول کارگروه مسئولیت نیز فعالیت می‌کنند) برگزار شد.
گفتنی است در این جلسه، در خصوص باور اشتباهی که در صنعت بیمه وجود دارد و صرفا بیمه نامه‌ها به صورت حادثه محور صادر میشوند و نیاز روز به بیمه نامه‌های ادعا محور نیز صحبت شد و در این خصوص مدیران صنعت معتقد بودند: امروز بحث بیمه‌های ادعا محور در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد و ما هنوز در ایران چنین چیزی راه‌اندازی نکرده و هنوز سراغ استفاده از بیمه نامه‌هایی با رویکرد claim base در ارائه خدمات بیمه‌ای نرفته‌ایم.
مدیران بیمه‌های مسئولیت شرکت‌های بیمه‌ای معتقد بودند که «هر موضوع جدید و تحول و تغییر در بحث بیمه مسئولیت بر اساس نیاز ایجاد می‌شود؛ به عبارت دیگر حتماً باید نیازی از سوی درخواست کننده (بیمه گذاران) وجود داشته باشد تا آن تغییر ایجاد شود، که ما این نیاز را در بین مهندسین مشاهده و درک کرده ایم؛ لذا در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که شرایطی با رویکرد تقریبا ادعا محور تدوین کرده تا بتوانیم به بهترین نحو در ارائه خدمات به مشتریان خود نوآور و تسهیل گر باشیم.»
بر این اساس، مدیران بیمه‌های مسئولیت شرکت‌های بیمه‌ای در جمع بندی خود در خصوص ماده سه شرایط عمومی به تغییر اولیه این ماده به این صورت رأی داده اند: «موضوع بیمه نامه عبارت است از مسئولیت مدنی حرفه‌ای بیمه گذار در قبال اشخاص ثالث که به علت بی احتیاطی یا بی مبالاتی (قصور) بیمه گذار در راستای صلاحیت حرفه‌ای وی دچار صدمات بدنی، فوت و یا خسارت مالی گردند، مشروط بر اینکه خسارت در طول مدت اعتبار بیمه نامه صورت پذیرفته باشد و بیمه گذار طبق تشخیص بیمه گر و یا مراجع قضایی مسئول و ملزم به جبران خسارت شناخته شود، بیمه گر نسبت به جبران خسارت اقدام می‌کند».
شایان ذکر است مورد فوق هنوز به تایید نهایی نرسیده و امکان بازنگری نیز برای آن مجدد وجود دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر