کد خبر: ۹۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹

کارگروه فرعی تخصصی بیمه مسئولیت در شرکت بیمه تعاون برگزار شد

کارگروه تخصصی بیمه مسئولیت به منظور اصلاح شرایط عمومی بیمه مسئولیت مدنی حرفه ای مهندسین ناظر در بیمه تعاون برگزار شد.

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون، جلسه اصلاح شرایط عمومی بیمه مسئولیت مدنی حرفه‌ای مهندسین ناظر، طراح و محاسب ساختمان در شرکت بیمه تعاون برگزار و نسبت به آن راهکار‌هایی بررسی و تدابیری جدید برای دستیابی به شرایط بهتر برای بیمه گران و بیمه گذاران اتخاذ شد.

کارگروه فرعی تخصصی بیمه مسئولیت در شرکت بیمه تعاون برگزار شد
در این جلسه که به میزبانی عسل اشتری، سرپرست بیمه‌های مسئولیت بیمه تعاون برگزار شد، مدیران بیمه مسئولیت شرکت‌های پارسیان، رازی، میهن، آرمان، دانا و پاسارگاد (که به عنوان دبیر اول کارگروه مسئولیت نیز فعالیت می‌کنند) برگزار شد.
گفتنی است در این جلسه، در خصوص باور اشتباهی که در صنعت بیمه وجود دارد و صرفا بیمه نامه‌ها به صورت حادثه محور صادر میشوند و نیاز روز به بیمه نامه‌های ادعا محور نیز صحبت شد و در این خصوص مدیران صنعت معتقد بودند: امروز بحث بیمه‌های ادعا محور در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد و ما هنوز در ایران چنین چیزی راه‌اندازی نکرده و هنوز سراغ استفاده از بیمه نامه‌هایی با رویکرد claim base در ارائه خدمات بیمه‌ای نرفته‌ایم.
مدیران بیمه‌های مسئولیت شرکت‌های بیمه‌ای معتقد بودند که «هر موضوع جدید و تحول و تغییر در بحث بیمه مسئولیت بر اساس نیاز ایجاد می‌شود؛ به عبارت دیگر حتماً باید نیازی از سوی درخواست کننده (بیمه گذاران) وجود داشته باشد تا آن تغییر ایجاد شود، که ما این نیاز را در بین مهندسین مشاهده و درک کرده ایم؛ لذا در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که شرایطی با رویکرد تقریبا ادعا محور تدوین کرده تا بتوانیم به بهترین نحو در ارائه خدمات به مشتریان خود نوآور و تسهیل گر باشیم.»
بر این اساس، مدیران بیمه‌های مسئولیت شرکت‌های بیمه‌ای در جمع بندی خود در خصوص ماده سه شرایط عمومی به تغییر اولیه این ماده به این صورت رأی داده اند: «موضوع بیمه نامه عبارت است از مسئولیت مدنی حرفه‌ای بیمه گذار در قبال اشخاص ثالث که به علت بی احتیاطی یا بی مبالاتی (قصور) بیمه گذار در راستای صلاحیت حرفه‌ای وی دچار صدمات بدنی، فوت و یا خسارت مالی گردند، مشروط بر اینکه خسارت در طول مدت اعتبار بیمه نامه صورت پذیرفته باشد و بیمه گذار طبق تشخیص بیمه گر و یا مراجع قضایی مسئول و ملزم به جبران خسارت شناخته شود، بیمه گر نسبت به جبران خسارت اقدام می‌کند».
شایان ذکر است مورد فوق هنوز به تایید نهایی نرسیده و امکان بازنگری نیز برای آن مجدد وجود دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر