کد خبر: ۹۴۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰

رشد ۹۰ درصدی تولید کنسانتره و ۱۴ درصدی گندله در فولاد سنگان

معاون بهره‌برداری شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان از رشد ۹۰ درصدی تولید کنسانتره و ۱۴ درصدی گندله تا پایان آبان ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: کارکنان بلندهمت این شرکت در ادامه روند روبه‌رشد تولید کمی و کیفی با ثبت رکورد‌های متعدد، برای دست‌یابی به ظرفیت تولید نامی ۵ میلیون تن گندله تلاش می‌کنند.

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان؛ سید علی شمسی‌نیا با بیان اینکه امسال رکورد‌های تولید قابل‌توجهی در واحد‌های گندله و کنسانتره به ثبت رسیده، ادامه داد: کارخانه گندله‌سازی این شرکت با بیش از ۲۰ درصد از ظرفیت نامی خود فعالیت داشته و تولید در کارخانه کنسانتره‌سازی نیز علی‌رغم وجود مشکلات جاری، از ظرفیت اسمی عبور کرده است.

رشد ۹۰ درصدی تولید کنسانتره و ۱۴ درصدی گندله در فولاد سنگان

رشد تولید در سایه همدلی، همکاری و ثبت رکورد‌های جدید
وی با اشاره به روند رو‌به‌رشد تولید در این شرکت عنوان کرد: فولاد سنگان در شش ماه نخست سال با وجود مشکلات ناشی از قطعی برق و چالش‌های متأثر از آن، موفق به تولید بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندله شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد بیش از ۱۴ درصدی داشته است. مطمئنا این رشد تولید در سایه همدلی و همکاری و تلاش برای دست‌یابی به رکورد‌های جدید محقق شده است.
شمسی‌نیا اضافه کرد: همکاران توانمند و جهادگر شرکت موفق به ثبت سه رکورد تولید ماهانه گندله شدند که نتیجه این کار گروهی تولید بیش از ۵۸۰ هزار تن گندله در شهریورماه بود. این در حالی است که بیشترین میزان رشد تولید ماهانه در شش‌ماهه اول سال در تیرماه به دست آمد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۲ درصد افزایش داشته است. ضمن اینکه بالاترین رکورد تولید روزانه گندله نیز به ۲۰ هزار و ۴۰۰ تن رسیده است.
فولاد سنگان به‌عنوان عضوی از گروه پرافتخار فولاد مبارکه
شمسی‌نیا خاطرنشان کرد: فولاد سنگان به‌عنوان عضوی از گروه پرافتخار فولاد مبارکه و تأمین‌کننده بخشی از گندله شرکت فولاد مبارکه با همت تلاشگرانش توانست طی ۸ ماه اول سال جاری در تولید کنسانتره و گندله به ترتیب به رشد ۹۰ و ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دست یابد که این مهم فقط با همت و تلاش کارکنان جهادگر و پشتیبانی و همراهی مدیریت ارشد این شرکت محقق گردیده است.
به گفته معاون بهره‌برداری شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، مدیریت و کارکنان این شرکت بر این باورند که می‌توانند در سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» برای نخستین بار پس از بهره‌برداری به تولید ۵ میلیون تن گندله دست یابند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از رشد تولید در آبان‌ماه خبر داد و گفت: با تلاش جمعی همکاران در آبان‌ماه نیز با تولید بیش از ۲۴۵ هزار تن کنسانتره، شاهد رشد بیش از ۵۰ درصدی نسبت به مشابه سال قبل (حدود ۱۷۱ هزار تن) بودیم.
شمسی‌نیا خاطرنشان کرد: روند تولید در کارخانه گندله‌سازی نیز با تولید بیش از ۴۷۱ هزار تن در آبان‌ماه همراه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل (۴۶۵ هزار تن) رشد حدود ۱.۵ درصدی داشته است.
وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری کرد با اتکا بر الطاف الهی و تلاش همکاران، شاهد دست‌یابی به موفقیت‌ها و اعتلای روزافزون شرکت و صنعت فولاد کشور باشیم.

آخرین اخبار
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر