کد خبر: ۹۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

مصوبه اخیر مجلس، محدودیت‌های منابع برای بیمه کارگران ساختمانی را برطرف می‌کند

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی با هدف تأمین منابع پایدار و مطمئن برای بیمه شاغلان این بخش را نتیجه همکاری دو ساله این سازمان و مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: با تصویب نهایی این مصوبه در شورای نگهبان و ابلاغ آن به سازمان تأمین‌اجتماعی، پس از تدوین آیین‌نامه اجرایی، عزیزان کارگر ساختمانی را که منتظر این مصوبه بودند تحت‌پوشش بیمه قرار می‌دهیم و امیدواریم با اجرایی شدن این قانون، دغدغه آینده کارگران ساختمانی برطرف شود.
مصوبه اخیر مجلس، محدودیت‌های منابع برای بیمه کارگران ساختمانی را برطرف می‌کند

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی ضمن تقدیر از همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح اصلاح ماده ۵ قانون بیمه کارگران ساختمانی گفت: با پیگیری و تعامل مثبتی که در دو سال گذشته بین سازمان تأمین‌اجتماعی و مجلس شورای اسلامی به‌ویژه هیئت رئیسه محترم و کمیسیون اجتماعی در زمینه اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی صورت گرفت، در تاریخ ۶ آذر اصلاحیه قانون بیمه کارگران ساختمانی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و امیدواریم بتوانیم با این مصوبه، عزیزان کارگر ساختمانی را که منتظر این مصوبه بودند، تحت‌پوشش بیمه قرار دهیم.

مصوبه اخیر مجلس، محدودیت‌های منابع برای بیمه کارگران ساختمانی را برطرف می‌کند
دکتر موسوی گفت: قبل از این اصلاح در حوزه بیمه کارگران ساختمانی، حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان کسری منابع سهم کارفرمایی داشتیم که باعث شده بود فشاری بر بقیه بخش‌های صندوق داشته باشیم و بخشی از عزیزان کارگر ساختمانی نیز از خدمات تأمین‌اجتماعی برخوردار نمی‌شدند. درحال حاضر حدود ۷۴۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی هستند. بعد از تأیید شورای نگهبان و ابلاغ قانون مصوب مجلس، طی ماه‌های آینده آیین‌نامه اجرایی آن توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور تهیه خواهد شد و امیدواریم همه این عزیزان را تحت‌پوشش قرار دهیم و با بهره‌مندی از بیمه تأمین‌اجتماعی، تمامی کارگران ساختمانی نسبت به آینده خود امیدوارتر باشند و دغدغه آنان برطرف شود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: از بین کارگران ساختمانی تحت‌پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی، تاکنون ۴۶ هزار نفر بازنشسته و بیش از ۶ هزار نفر ازکارافتاده شده‌اند و از تعهدات مربوطه استفاده می‌کنند؛ همچنین ۱۵ هزار نفر نیز به‌عنوان بازماندگان کارگران متوفی از سازمان تأمین‌اجتماعی مستمری دریافت می‌کنند. همه مزایای سازمان تأمین‌اجتماعی همچون سایر اقشار تحت‌پوشش تأمین‌اجتماعی به این عزیزان ارائه می‌شود.
دکتر موسوی همچنین گفت: براساس قانون کارگران ساختمانی که در سال ۵۲ به تصویب رسیده است، تمامی کارگران ساختمانی در برابر حوادث ناشی از کار بیمه هستند و می‌توانند از مزایای این قانون استفاده کنند. قانون جدید بیمه کارگران ساختمانی زمینه توسعه خدمات به این عزیزان را فراهم کرده است. بعد از تأیید شورای نگهبان و ابلاغ این مصوبه، تا سه ماه باید آئین‌نامه اجرایی آن تهیه شود و بعد از آن این قانون در سازمان تأمین‌اجتماعی اجرایی می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شهادت دو نیروی سپاه در حمله تروریستی سروآباد کردستان شهادت دو نیروی سپاه در حمله تروریستی سروآباد کردستان
دو تن از نیرو‌های حافظ امنیت در سروآباد کردستان بر اثر حمله اعضای یکی از گروهک‌های ضدانقلاب به حوزه مقاومت سه‌راه حزب‌الله به شهادت رسیدند.
انفجار و آتش‌سوزی در نزدیکی دفتر نخست‌وزیری فرانسه+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی در نزدیکی دفتر نخست‌وزیری فرانسه+ فیلم
انفجار‌هایی در خیابان ورن پاریس، نزدیک محل برگزاری جلسه رهبران سیاسی فرانسه، موجب آتش‌سوزی یک ون و ایجاد دود گسترده در منطقه شد. هنوز علت حادثه مشخص نشده است.
تصمیم جنجالی فیفا؛ انتقال قرعه‌کشی گروه ایران به مکزیک تصمیم جنجالی فیفا؛ انتقال قرعه‌کشی گروه ایران به مکزیک
در پی خودداری دولت آمریکا از صدور ویزا برای اعضای هیئت ایرانی از جمله امیر قلعه‌نویی و مهدی تاج، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) تصمیم دارد مراسم قرعه‌کشی گروه ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶ را از آمریکا به مکزیک منتقل کند؛ اقدامی که در نوع خود بی‌سابقه و در اعتراض به رفتار مغایر قوانین فیفا از سوی واشنگتن انجام می‌شود.
نوبل فیزیک ۲۰۲۵ به سه دانشمند از انگلیس، فرانسه و آمریکا رسید نوبل فیزیک ۲۰۲۵ به سه دانشمند از انگلیس، فرانسه و آمریکا رسید
آکادمی سلطنتی علوم سوئد امروز برندگان جایزه نوبل فیزیک را معرفی کرد؛ جان کلارک از انگلیس، میشل دوورت از فرانسه و جان مارتینیس از آمریکا به‌دلیل کشف «تونل‌زنی مکانیکی کوانتومی ماکروسکوپی و کمی‌سازی انرژی در مدار الکتریکی» برنده این جایزه شدند.
ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان
بهزاد داداش زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس  در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی مخاطب ۲۴، درباره تساوی‌های متوالی سرخپوشان در لیگ برتر و وضعیت کنونی تیم فوتبال پرسپولیس به عمده سوالات هواداران پاسخ داد
پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر
نیکول کیدمن در اقدامی غیرمعمول، برای ترک کامل اعتیاد همسرش به الکل و مواد مخدر، سالانه ۶۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده بود؛ اما این رابطه پس از ۱۹ سال زندگی مشترک و علی‌رغم قرارداد عجیبشان، به جدایی انجامید.
سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار
۲۵ نماینده مجلس با استامپ قرمز پای برگه استیضاح وزیر کار را امضا کردند و سوگند خوردند از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنند؛ در غیر این صورت، اسامی‌شان فاش می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر