کد خبر: ۹۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳

سازمان منطقه آزاد ماکو مجدداً به جمع بیمه گذاران حافظ پیوست

سازمان منطقه آزاد ماکو به دلیل سابقه مثبت خدمات شعبه ماکو بیمه حافظ در سالهای گذشته مجددا به جمع بیمه گذاران حافظ پیوست.
سازمان منطقه آزاد ماکو مجدداً به جمع بیمه گذاران حافظ پیوست

به گزارش روابط عمومی بیمه حافظ؛ با توجه به نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط سازمان منطقه آزاد ماکو از کارکنان خود، اعلام رضایت حداکثری از خدمات شرکت بیمه حافظ بوده است. از این رو، منطقه آزاد ماکو تصمیم گرفت، مجدداً به جمع بیمه گذاران حافظ بپیوندد و از خدمات متمایز شرکت بیمه حافظ بهر برداری کند.
لازم به ذکر است، رضایت بیمه گذاران و خدمات حداکثری به ایشان از اهداف استراتژیک شرکت بیمه حافظ می‌باشد.

سازمان منطقه آزاد ماکو مجدداً به جمع بیمه گذاران حافظ پیوست

برچسب ها: بیمه حافظ
آخرین اخبار
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
چند رسانه ای
جعفر ول کن! + فیلم جعفر ول کن! + فیلم
مسعود پزشکیان در مقابل معاون خود واکنش جالبی ثبت کرد.
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اینجا غزه است + فیلم اینجا غزه است + فیلم
گرسنگی و قحطی غزه را فرا گرفته است. مردم جنگ زده، آواره و عموما داغدار غزه هر روز یک نوبت ظرف‌های خالی را در دست می گیرند و از ظالمترین مردمان زمانه تقاضای شفقت دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر