کد خبر: ۹۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷

نقش بانک توسعه تعاون در احیا و بهسازی بافت‌ فرسوده تهران

تفاهم نامه مشترک شهرداری تهران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با محوریت تعاونی‌ها از طریق تشکیل تعاونی ها برای نوسازی بافتهای فرسوده با نقش آفرینی بانک توسعه تعاون منعقد گردید.
نقش بانک توسعه تعاون در احیا و بهسازی بافت‌ فرسوده تهران

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه مشترک بین این وزارتخانه و شهرداری تهران اظهار داشت: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه توسعه بخش تعاون است. طبق هدفگذاری، ۲۵ درصد از اقتصاد کشور باید مشمول بخش تعاون شود و این تفاهم‌نامه برای تشکیل تعاونی‌های مسکن در محلات کم‌برخوردار و بافت‌های فرسوده و ناکارآمد کلانشهر تهران است که حدود ۳۵۴ محله مشمول این طرح می‌شوند و به این منظور ۳۵۴ شرکت تعاونی تشکیل خواهد شد.

نقش بانک توسعه تعاون در احیا و بهسازی بافت‌ فرسوده تهران
وی تاکید کرد: بحث نوسازی و تغییر کاربری و تراکم و معابر بر عهده شهرداری تهران است و تسهیلات لازم نیز از طریق منابع نهضت ملی مسکن و از سوی بانک توسعه تعاون و سایر بانک‌ها تامین خواهد شد و پیش‌بینی اولیه احداث حدود ۵ هزار واحد است.
مرتضوی در خصوص آورده‌ی مردم برای این طرح گفت: متقاضیان علاوه بر آورده نقدی خود به صورت مرحله‌ای از تسهیلات ۴۵۰۰ میلیون ریالی بهره مند می‌شوند.
علیرضا زاکانی شهردار تهران در مراسم انعقاد این تفاهم نامه گفت: نوع فعالیت و اقداماتی که در مدیریت شهری انجام می‌شود پیوستگی‌های جدی با این وزارتخانه دارد. در حوزه آسیب‌های اجتماعی همکاری نزدیکی با بهزیستی وجود دارد یا در بحث اشتغال و مشاغل خانگی و سایر مواردی که می‌توان بستر سازی کرد، این وزراتخانه می‌تواند کمک کند.
در این مراسم مهدی مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون و حمید رضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شما به چه چیز فوبیا دارید؟ شما به چه چیز فوبیا دارید؟
آیا می‌دانستید فوبیا‌ها می‌توانند ریشه‌های عمیق و پیچیده‌ای در روان انسان داشته باشند؟ در اینجا با تعدادی از رایج‌ترین فوبیا‌های بشر آشنا شوید.
علی لاریجانی: آمریکا ایران را مجبور به تولید بمب اتمی نکند علی لاریجانی: آمریکا ایران را مجبور به تولید بمب اتمی نکند
علی لاریجانی: اگر آمریکا یا اسرائیل به بهانه هسته‌ای ایران را بمباران کنند، ایران مجبور خواهد شد به سمت تولید بمب اتم برود
دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی
حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خامنه‌ای با حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی دیدار و گفت‌و‌گو کرد
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم ایران را تهدید کرد سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم ایران را تهدید کرد
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از گزینه‌های بسیار بد ترامپ علیه ایران گفت
ارتش: دشمنان در صورت تعرض پاسخ پشیمان کننده دریافت می‌کنند ارتش: دشمنان در صورت تعرض پاسخ پشیمان کننده دریافت می‌کنند
ارتش جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت روز ۱۲ فروردین اعلام کرد: اگر دشمنان دچار خطای راهبردی شده و تعرضی نسبت به سرزمین ایران اسلامی کنند، پاسخ سخت و پشیمان کننده دریافت خواهند کرد.
مرگ خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرا مرگ خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرا
ولکان کوناک، خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرای کنسرت در جمهوری تُرک قبرس شمالی درگذشت.
نمایی جذاب از یک خورشیدگرفتگی نمایی جذاب از یک خورشیدگرفتگی
شنبه بخش‌هایی از دنیا شاهد کسوف یا همان خورشیدگرفتگی در نخستین دقایق طلوع بود
صفحه خبر بالای تصاویر