کد خبر: ۹۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۸

عملیات ارزی در تکمیل خدمات بانک توسعه تعاون به جامعه هدف است

مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون عملیات ارزی را در تکمیل خدمات بانک برشمرد.
عملیات ارزی در تکمیل خدمات بانک توسعه تعاون به جامعه هدف است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ فرشید طهمورثی مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون طی جلسه‌ای در مدیریت شعب استان مازندران اظهار داشت: فعالیت ارزی از آغاز تاسیس بانک همواره در سبد خدمات بوده است و در بیشتر سال‌ها عملکرد ارزی بانک رو به پیشرفت بوده است.

عملیات ارزی در تکمیل خدمات بانک توسعه تعاون به جامعه هدف است
وی افزود: تدابیر و اقدامات متنوعی در راستای ایجاد انضباط در فعالیت ارزی صورت گرفته است و هم اکنون در ۱۲ واحد اجرایی، خدمات ارزی بانک قابل ارائه است.
طهمورثی تصریح کرد: صدور حوالجات ارزی و اعتبار اسنادی ارزی از جمله خدمات قابل ارائه بانک به مشتریان است.
مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون تاکید کرد: واحد‌های تعاونی و تولیدی برای تهیه مواد اولیه و رفع بسیاری از احتیاجات، نیازمند وجوه ارزی هستند که واحد ارزی بانک، صرافی و شعب منتخب می‌توانند خدمات موثری به مشتریان و متقاضیان ارائه دهند.
وی خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تا با برگزاری جلسات و هم اندیشی و ارائه راهکار‌های خدمات ارزی به مشتریان متقاضی مبادلات ارزی در استان‌های مختلف، زمینه توسعه خدمات ارزی به مشتریان و تامین نیاز‌های ارزی آنان را فراهم نماییم.
در این جلسه رئوف احمدی مدیر شعب استان مازندران و عباس ایارده رییس اداره کل خارج نیز مباحثی در خصوص خدمات ارزی بانک ارائه دادند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر