کد خبر: ۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵

پرداخت ۷۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب بانک توسعه تعاون

۷۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب بانک توسعه تعاون پرداخت شده است.
پرداخت ۷۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب بانک توسعه تعاون

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در جلسه کمیته اجرای مواد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار داشت: رشد متوازن جمعیت و تاکید بر حفظ نسبت جوانی کشور از ضروریات و مبانی رشد و توسعه فراگیر جامعه است.

پرداخت ۷۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب بانک توسعه تعاون
رییس کمیته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بانک توسعه تعاون افزود: توجه ویژه کشور به تثبیت جمعیت جوان و ورود آن به بازار کار و تولید می‌تواند بسیاری از مشکلات جامعه از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را مرتفع سازد.

 

ایرانی گفت: مستند به آمار و تقاضای مشتریان بانک متبوع، توانسته ایم در برخی استان‌ها از جمله بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد و ایلام بالغ بر صد در صد تسهیلات ودیعه و خرید مسکن و فرزندآوری مستند به جزء الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ را پرداخت نماییم.
عضو هیات مدیره همچنین گفت: بالغ بر ۷۰۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در شعب بانک توسعه تعاون پرداخت گردیده است که قابل توجه و تامل است و از کلیه همکاران خدوم، ساعی و فهیم کشور تقدیر و تشکر می‌نمایم.
وی افزود: بر این اساس نسبت تسهیلات پرداختی به سهمیه مطلوب سال جاری بالغ بر ۸۴ درصد می‌باشد که نشان از رشد چشمگیر این تسهیلات و سرعت واگذاری تسهیلات به مشتریان هدف است.
ایرانی گفت: بانک توسعه تعاون در چارچوب سیاست‌های ابلاغی و استراتژی سالانه و با امعان نظر به اسناد بالادستی ضمنی تاکید و توجه ویژه بر فعالیت‌های اقتصادی بخش تعاونی کشور تمامی مساعی و تلاش خویش را در جهت بهبود اوضاع اقتصادی اتمسفر کسب و کار و مسئولیت‌های اجتماعی معطوف می‌دارد.

در این جلسه محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی، صیاد رحمان پور سرپرست مدیریت امور استان‌ها و شعب و احسان بندری رئیس اداره کل کارگزینی حضور داشته و به تبادل نظر پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر