کد خبر: ۹۲۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۹

خبر خوب درباره حقوق معلمان در آبان و آذر ۱۴۰۱

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره موضوع پرداختی‌های فرهنگیان در ماه آبان و ماه آینده و همچنین موضوع کسورات حقوق معلمان توضیحاتی ارائه داد.
خبر خوب درباره حقوق معلمان در آبان و آذر ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴- به گزارش ایسنا، صادق ستاری فرد با بیان گزارش عملکردی از فعالیت این معاونت درباره اجرای رتبه‌بندی معلمان ضمن تشکر از پیگیری جدی وزیر آموزش و پرورش و قدردانی از همراهی سازمان برنامه و بودجه، اظهارکرد: قریب به ۸۰ درصد از مشمولان، مزایای رتبه آموزشیار معلم و حدود ۹۰ درصد از همکاران فرهنگی، مزایای ترمیم حقوق را دریافت کرده‌اند.

خبر خوب درباره حقوق معلمان در آبان و آذر ۱۴۰۱
وی افزود: ترمیم حقوق از اول مهرماه اعمال شده که در ماه‌های بعد نیز ادامه خواهد داشت و شامل ضریب ریالی ۳۰۰۰ امتیاز و افزایش ۱۰۰ درصدی حق اولاد و ۵۰ درصدی عائله مندی است. در خصوص رتبه‌بندی نیز صدور احکام آموزشیار معلم (۴۵ درصد مجموع حق شغل، حق شاغل و فوق‌العاده شغل) برای مشمولین از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال شد، وجوه و معوقات نیز از اول فروردین ۱۴۰۱ به مدت ۸ ماه پرداخت شده است. با این حال، طبق قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمات کشوری، برای همکاران تابع صندوق بازنشستگی کشوری، مقرری ماه اول (افزایش حقوق نسبت به ماه قبل) از ترمیم حقوق و رتبه‌بندی کسر شده است و طبیعتا مقرری ماه اول در زمان واریز معوقات ۱۴۰۰ دیگر کسر نخواهد شد.
ستاری فرد درباره ادامه برنامه این معاونت بیان کرد: برای جاماندگان یعنی ۲۰ درصد باقی مانده مشمولان رتبه‌بندی ازجمله منتقل‌شدگان درون دستگاهی و بازنشستگان و ۱۰ درصد باقی مانده ترمیم حقوق، احکام صادر و همزمان با حقوق آذرماه به همراه معوقات پرداختی انجام می‌شود. به علاوه درصدد هستیم با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، معوقات ۱۴۰۰ نیز پرداخت شود.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: با توجه به اینکه در چندماه گذشته علی الحسابی به میزان تقریبا ۵۰ درصد از معادل ریالی رتبه آموزشیار معلم برای مدت ۹ ماه (۶ ماهه سال ۱۴۰۰ و ۳ ماه ۱۴۰۱) واریز شده است، در فیش حقوقی این کسور تحت عنوان برگشت جبرانی منظور شده است.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی همکاران فرهنگی نگران عدم صدور احکام یا کسورات قانونی هستند، افزود: جای نگرانی نیست قطعا در پرداختی بعدی همه مشمولان لحاظ خواهند شد. البته در کنار پرداخت معوقات، طبعا کسر معوقات هم خواهیم داشت که شامل مقرری ماه اول، برگشت جبرانی (مجموع علی‌الحساب ۳ ماه فروردین، اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۱، که قبلا به حساب همکاران واریز شد و برای آنکه اعمال رتبه‌بندی در یکماه ۲ بار منظور نشود، در فیش صادره این عبارت قید شده است) سهم مالیات، بیمه و صندوق بازنشستگی است.


بیشتر بخوانید: خبری مهم برای معلمان؛ اصلا نگران نباشید! / چه خبر از رتبه بندی و پرداخت معوقات؟



به گفته وی، به زبان ساده، خالص دریافتی این ماه همکاران شامل اختلاف حقوق آبانماه و مجموع معوقات مزایای رتبه آموزشیار معلم ۸ ماه نخست ۱۴۰۱ و نیز ۲ ماه ترمیم حقوق مهر و آبان با علی‌الحساب ۳ ماه واریز شده، مقرری ماه اول و سایر کسورات قانونی است. حقوق مهر و آبان با علی‌الحساب ۳ ماه واریز شده، مقرری ماه اول و سایر کسورات قانونی است. همکاران تابع صندوق بازنشستگان کشوری که دارای ۳۰ سال خدمت و بالاتر هستند، از کسور مقرری ماه اول معاف هستند. با این حال چنانچه همکاری، نسبت به صدور حکم یا مفاد مقرر در فیش حقوقی اعتراضی دارد، به واحد‌های اداری و مالی منطقه منتقل کند.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، ستاری‌فرد در پایان ضمن تشکر از همراهی و همکاری شبانه‌روزی همکاران خود در ستاد، استان‌ها و مناطق افزود: برخی مناطق و استان‌ها در صدور احکام بسیار خوب عمل کردند؛ ولی متاسفانه تعدادی نیز از فرصت آبان ماه، آنچنانکه انتظار داشتیم، استفاده نکردند؛ بنابراین باید این ۲ هفته پیش‌رو دوچندان تلاش کنیم تا مزایای رتبه‌بندی را بطور کامل مستقر کنیم و به طور موازی ارزیابی و تعیین امتیاز رتبه افراد نیز دنبال شود، نکته قابل توجه اینکه همچنانکه قبلا تاکید و تصریح شد مسئولیت صدور احکام رتبه‌بندی مشمولان، تسریع و دقت در کار و حسن انجام امور مربوط با مدیران مناطق و مدیران کل استان هاست، وزارت‌خانه نیز باید در این راستا نقش تنظیم‌گری و تسهیل‌گری خود را بخوبی ایفا نماید تا ان شاء الله هم رضایتمندی شغلی معلمان و هم کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی محقق شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر