کد خبر: ۹۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۶

بازنگری حقوق و دستمزد براساس طرح طبقه بندی مشاغل

بازنگری حقوق و دستمزد براساس طرح طبقه بندی مشاغل

مخاطب ۲۴- به نقل از ذوب آهن اصفهان؛ پیرو درخواست صنفی همکاران در خصوص افزایش حقوق و دستمزد، آخرین اقدامات انجام شده در این مورد را از محمد امین سعیدی بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جویا شدیم که در ادامه می‌خوانید: وی با بیان این که کارکنان ذوب آهن با رکورد‌های تولیدی و افزایش تولید به وظیفه خود عمل کرده اند و حق دارند ثمره تلاش خود را ببینند و از مزایای آن برخوردار باشند، گفت: در جلسه قبلی ضمن ابلاغ سلام وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواسته‌ها و دغدغه‌های همکاران ذوب آهنی را شنیدم و در تهران پیگیر حل مشکلات این عزیزان بودم.

بازنگری حقوق و دستمزد براساس طرح طبقه بندی مشاغل

سعیدی افزود: مشکل شرایط مالی و سایر عوامل تاثیر گذار در کمبود نقدینگی شرکت مواردی است که مجموعه مدیریتی ذوب آهن اصفهان باید آن را حل کنند تا کارکنان بدون نگرانی و با برخورداری از نتایج تلاش خود به امر تولید بپردازند.

وی با اشاره به برگزاری چندین جلسه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تأمین و مدیران ذوب آهن اصفهان جهت پیگیری مطالبات تلاشگران این شرکت، افزود: درخواست و مطالبات صنفی کارکنان به حق است، اما زمان این درخواست مناسب نبود واین نگرانی وجود داشت که مورد سوء استفاده دشمنان و معاندین قرار گیرد؛ در حالی که ذوب آهن و ذوب آهنی‌ها ازدیر باز وفادارترین قشر کارگری به انقلاب، نظام، امنیت و استقلال کشوربوده و هستند و صدام با پشتیبانی شرق و غرب نتوانست بر اراده ذوب آهنی‌ها در حفظ تولید و پشتیبانی از جبهه‌های دفاع مقدس غلبه کند چه برسد به معاندین و منافقین مزدور که فلسفه وجودیشان بر اساس ترور و دروغ و تزویر و خیانت است.

سعیدی با بیان این که بر اساس قوانین کار و تأمین اجتماعی هرگونه افزایش حقوق باید از طریق بازنگری در آیتم‌های طرح طبقه بندی مشاغل اجرایی شود، تأکید کرد: بنا بر اعلام مسئولین ذوب آهن اصفهان با برگزاری نشست‌های متعدد، فرایند این باز نگری آغاز شده و با همکاری مدیران و روابط صنعتی بخش‌ها بازنگری آیتم‌های طرح طبقه بندی مشاغل و همچنین ضرایب سختی کار، بیماری زایی، زیان آور و ... در دست تهیه است و با قید فوریت در کمیته طبقه بندی مشاغل با حضور نمایندگان کارگران و سرپرستان و نماینده مدیریت، بررسی و پس از طی مراحل قانونی تصویب و اجرا خواهد شد تا کارکنان از مزایای آن برخوردار باشند. در این راستا همه مسئولین به ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با جدیت تمام به دنبال حل مشکل تلاشگران ذوب آهن هستند و انشاءا... در مدت کوتاهی، این مشکلات حل خواهد شد. همچنین از طریق وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیر مطرح شدن مشکل تامین مواد اولیه ذوب آهن و ۱۰ برابر شدن نرخ گاز و افزایش عوارض گمرکی واردات زغالسنگ و کک که چندین هزار میلیارد تومان هزینه برای این شرکت ایجاد کرده در هیئت دولت خواهیم بود.

وی با بیان این که بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل، دریافتی‌های گروه‌های پایین با سطوح بالا را متوازن خواهد ساخت، از تصمیم برای پرداخت آیتمی تحت عنوان کمک معیشت نیز خبر داد و تصریح کرد: مطالبات بر حق کارکنان در شرایط سخت اقتصادی پاسخ داده خواهد شد و مطمئن هستم کارکنان ذوب آهن اصفهان که همواره جلودار ایثارگری و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده و هستند اجازه نخواهند داد مطالبات برحق آن‌ها موجب سواستفاده بدخواهان کشورمان شود و با هم افزایی و همدلی مسیر توسعه و تعالی شرکت را ادامه خواهند داد.

سعیدی گفت: در روز‌های پایانی هفته جاری در ذوب آهن حضور خواهم یافت و در کنار شما عزیزان خواهم بود و در دیدار چهره به چهره با کارکنان بخش‌های مختلف در کارگاه‌ها آخرین اقدامات در خصوص درخواست‌های شما را تشریح، پیگیری و اطلاع رسانی خواهم کرد؛ لذا با توجه به مصوب شدن افزایش حقوق در قالب بازنگری طبقه بندی مشاغل با توجه ویژه به زحمت کشان خطوط تولید و پرداخت آیتم کمک معیشتی، نیازی به تجمع و پیگیری جمعی شما عزیزان نیست و ان شاا... در کنار هم شاهد احقاق حقوق قشر زحمتکش ذوب آهن و اجرای مصوبات خواهیم بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر