کد خبر: ۹۲۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۷

هشدار فیفا به ایران: علیرضا بیرانوند مقابل ولز بازی نکند!

گویا فیفا به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده که علیرضا بیرانوند نباید برابر ولز بازی کند. فدراسیون جهانی فوتبال به فدراسیون فوتبال ایران هشدار داده که باید قوانین پروتکل ضربه به سر و صورت را رعایت کند.
هشدار فیفا به ایران: علیرضا بیرانوند مقابل ولز بازی نکند!

مخاطب ۲۴- به نقل از ورزش سه؛ خبرگزاری ایندیپندنت اعلام کرده است، فدراسیون جهانی فوتبال به ایران گفته که علیرضا بیرانوند نباید در بازی مقابل ولز بازی کند، چرا که در بازی با انگلیس از ناحیه سر و صورت دچار مصدومیت شده است. علیرضا بیرانوند در بازی با انگلیس با مجید حسینی برخورد کرد و برای دقایقی نیاز به مداوا داشت، اما در ادامه به او اجازه بازی داده شد، ولی در نهایت خود بیرانوند درخواست خروج از زمین را مطرح و از بازی بیرون رفت.

علیرضا بیرانوند
خبرگزاری ایندیپندنت اعلام کرده است، فدراسیون جهانی فوتبال به ایران گفته که علیرضا بیرانوند نباید در بازی مقابل ولز بازی کند، چرا که در بازی با انگلیس از ناحیه سر و صورت دچار مصدومیت شده است.

هشدار فیفا به ایران: علیرضا بیرانوند مقابل ولز بازی نکند!
گویا فیفا از زمان مصدومیت هر روز با فدراسیون ایران در تماس بوده و به مسئولان فوتبال ایران گفته که باید پروتکل ضربه مغزی را رعایت کنند و به بیرانوند اجازه بازی در دیدار روز جمعه داده نشود.

 

فیفا به فدراسیون فوتبال اعلام کرده درست است که پزشک تیم ایران حرف آخر را می‌زند، اما فیفا به شدت این موضوع را جدی می‌گیرد و با قاطعیت می‌گوید بیرانوند نباید برابر ولز بازی کند. هم‌چنین موسسه خیریه آسیب مغزی Headway نیز از بازی بیرانوند پس از مصدومیت انتقاد کرده و گفته که بیرانوند نباید پس از مصدومیت اجازه بازی در برابر انگلیس را پیدا می‌کرد.
این در حالی است که در حاشیه تمرین امروز علیرضا بیرانوند با گارد ویژه زیر نظر کادر پزشکی تمرین کرد و روز گذشته هم وزیر ورزش ایران در مصاحبه خود گفت این بازیکن به دنبال قرار گرفتن مقابل ولز است و می‌خواهد بازی کند.
تا به این لحظه هیچ خبر رسمی از سوی کادر رسانه‌ای تیم ملی مبنی بر پایان کار قطعی بیرانوند یا حضور او در ادامه مسابقات جام جهانی اعلام نشده و باید دید در نهایت چه سرنوشتی در انتظار خط دروازه ایران و شماره یک تیم ملی مقابل ولز خواهد بود. آیا شاهد حضور دوباره بیرانوند با شماره یک خواهیم بود یا اینکه شانس بازی به یکی از بین امیر عابدزاده، سیدحسین حسینی و یا پیام نیازمند می‌رسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
برگزیده
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد
وقتی جام جهانی ۲۰۲۶، یک تله بزرگ برای تیم‌های سید دوم می‌سازد!
صفحه خبر بالای تصاویر