کد خبر: ۹۲۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳

اعطای «نشان عالی مدیر سال» به مدیرعامل بانک صادرات ایران

​تندیس ویژه هفتمین اجلاس سراسری «نشان عالی مدیر سال» طی مراسمی در تجلیل از مدیران دانش‌بنیان به سیدضیاء ایمانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران اعطا شد.
اعطای «نشان عالی مدیر سال» به مدیرعامل بانک صادرات ایران

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران؛ هفتمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال با تجلیل از مدیران دانش‌بنیان در اقتصاد مقاومتی با حضور برخی مسئولان، نمایندگان مجلس، مدیران نظام بانکی، فعالان بخش‌های مختلف صنعت، کارشناسان و اصحاب رسانه برگزار شد و نشان ویژه این اجلاس به مدیرعامل بانک صادرات ایران اعطا شد.
عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران در این اجلاس در تبیین شرایط نظام بانکی و حمایت از بخش‌های مختلف تولید و اشتغال، گفت: برخلاف برخی تصورات، نرخ تسهیلات در نظام بانکی کشور با توجه به شرایط فعلی، ارزان‌تر از بسیاری از کشور‌ها است و نسبت تسهیلات به تورم نصف است.

اعطای «نشان عالی مدیر سال» به مدیرعامل بانک صادرات ایران
امیر یوسفیان افزود: فشار تقاضا برای تسهیلات بانکی در کشور فراوان است و با توجه به محدودیت منابع و برخی تنگنا‌های بین‌المللی، امکان پاسخگویی به تمامی تقاضا‌ها توسط نظام بانکی میسر نیست. همچنین به دلیل کاهش فروش اعتباری و نسیه فروشی در صنعت، اتکای بیشتر نظام بانکی بر استفاده از ریال داخلی است. بانک صادرات ایران برای پاسخگویی به نیاز‌های بخش‌های مختلف صنعت و حمایت از تولید و استمرار اشتغال، علاوه بر اعطای تسهیلات، از طریق طرح‌های نوین به ویژه طرح طراوت، اوراق گام، اعتبارات اسنادی و ضمانت‌نامه و سایر طرح‌های جدید بانک، سهم برجسته‌ای در حمایت از واحد‌های اقتصادی داشته و این ماموریت همچنان با قوت ادامه دارد.
عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران همچنین با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی در کشور وجود ندارد که نظام بانکی در رشد و توسعه آن نقش موثر ایفا نکرده باشد، افزود: نقش نظام بانکی در کمک به ایجاد و استمرار اشتغال بر کسی پوشیده نیست. بانک صادرات ایران در سال گذشته برای کمک به استمرار اشتغال حدود ٥٠٠ هزار نفر و ایجاد ٨٠ هزار شغل جدید و در سال جاری برای استمرار اشتغال بیش از ٣١٥ هزار نفر و ایجاد ٢٥ هزار شغل جدید تسهیلات مختلفی پرداخت کرده است.
وی با اشاره به پرداخت دو میلیون و ٢٧٠ هزار میلیارد ریال (٢٢٧٠ تریلیون ریال) تسهیلات توسط بانک صادرات ایران در سال گذشته، افزود: از این بخش ٨٠٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید و هزار و ٤٧٠ میلیارد ریال تجدید تسهیلات توسط این بانک انجام شده است.
یوسفیان میزان پرداخت تسهیلات توسط بانک صادرات ایران در سال جاری را یک میلیون و ١٨٥ هزار میلیارد ریال عنوان کرد که ٢٥٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید و ٩٣٥ هزار میلیارد ریال به صورت تجدید تسهیلات جدید از بخش‌های مختلف اقتصادی کشور حمایت شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر