کد خبر: ۷۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷

در نیمه اول ١٤٠١ بانک صادرات ایران به ١٥٧ هزار نفر وام قرض‌الحسنه پرداخت کرد

بانک صادرات ایران در نیمه اول سال جاری بیش از ١٥٧ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش بالغ بر ١٣٥ هزار میلیارد ریال به متقاضیان در سطح کشور پرداخت کرد.
در نیمه اول ١٤٠١ بانک صادرات ایران به ١٥٧ هزار نفر وام قرض‌الحسنه پرداخت کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک از ابتدای فروردین تا نیمه مهرماه سال جاری با پرداخت ١٣٥ هزار و ٥٤ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به ١٥٧ هزار و ٥٩١ نفر از متقاضیان واجد شرایط، نقش سازنده خود را در بهبود سطح معیشت و اقتصاد خانواده‌ها در سراسر کشور و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی ایفا کرد.

 

در نیمه اول ١٤٠١ بانک صادرات ایران به ١٥٧ هزار نفر وام قرض‌الحسنه پرداخت کرد

 

این بانک به منظور تقویت اقتصادی خانواده‌ها و کمک به تشکیل خانواده و استقلال شغلی و معیشتی از طریق تقویت بنیه مالی و اشتغال‌زایی خانواده‌ها، پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه را همچنان با جدیت در دستور کار دارد.
 
 این تسهیلات در نیمه اول سال جاری به صورت وام‌های قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه، مشاغل خانگی متقاضیان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، فرزندآوری، اشتغالزایی متقاضیان تحت پوشش بنیاد برکت، اشتغال زندانیان، ستاد دیه، وام‌های ضروری معرفی‌شدگان از سوی نهاد ریاست جمهوری، ایجاد نیروگاه خورشیدی، نوسازی حمام روستایی و... به متقاضیان پرداخت شده و روند پرداخت آن همچنان  ادامه خواهد یافت.
برچسب ها: بانک صادرات
captcha
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.