کد خبر: ۹۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵

اعتبار ۱۲ هزار میلیارد ریالی بانک سپه برای حمایت از ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

در راستای توسعه مناطق کم برخوردار کشور، بانک سپه با اختصاص 12 هزار میلیارد ریال، از احداث و ایجاد نیروگاه های خورشیدی حمایت می کند.
اعتبار ۱۲ هزار میلیارد ریالی بانک سپه برای حمایت از ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

در جهت توسعه مناطق کم برخوردار صورت می‌گیرد
اعتبار ۱۲ هزار میلیارد ریالی بانک سپه برای حمایت از ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
در راستای توسعه مناطق کم برخوردار کشور، بانک سپه با اختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال، از احداث و ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی حمایت می‌کند.

اعتبار ۱۲ هزار میلیارد ریالی بانک سپه برای حمایت از ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

مخاطب ۲۴- به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه؛ دکتر آیت اله ابراهیمی در دومین روز از سفر کاری خود به استان قم، ضمن افتتاح نیروگاه خورشیدی خانگی که با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور صورت گرفت، از اختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار توسط بانک سپه برای ایجاد و احداث نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد.
دکتر ابراهیمی گفت: بانک سپه همچون گذشته به عنوان بازوی توانمند دولت در اجرای پروژه‌ها و طرح‌های ملی، ضمن همکاری با سازمان بسیج سازندگی، در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پنج کیلوواتی در اقصی نقاط کشور مشارکت می‌کند.
مدیرعامل بانک سپه اظهارداشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه احداث نیروگاه‌های خورشیدی با حداقل تضامین، می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه از سازمان بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، اداره کل امور روستایی و شورا‌های استانداری در قالب انعقاد قرارداد با وزارت نیرو به شعب بانک سپه در سراسر کشور مراجعه کنند.
وی افزود: با توجه به مفاد ابلاغیه بانک مرکزی هر فرد واجد شرایط می‌تواند این تسهیلات با نرخ سود چهار درصد را حداکثر به مبلغ یک هزار و ۲۰۰ میلیون ریال با بازپرداخت حداکثر ۸۰ ماه برای راه اندازی نیروگاه خورشیدی دریافت کند و در این راستا اعتبار سنجی متقاضیان تسهیلات طبق ضوابط و مقررات جاری و آخرین دستورالعمل‌های ابلاغی بانک مرکزی انجام می‌شود.

سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج با اشاره به مصوبه مجلس و دولت در خصوص ساخت نیروگاه‌های خورشیدی خانگی گفت:در آغاز این طرح، یکصد و ده هزار نیروگاه کوچک خانگی پنج کیلوواتی در استان‌های مختلف کشور ساخته می‌شود که هر استان به تناسب جغرافیا و میزان تابش آفتاب سهمیه دارد و سهم استان قم ۳ هزارنیروگاه است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با قدردانی از مشارکت مطلوب و پیشگامی بانک سپه در تأمین اعتبار این طرح خاطرنشان‌کرد: بانک سپه اولین بانکی است که سهمیه استان‌ها را در این طرح ابلاغ کرده و با اختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال و کاهش تضامین، همگام با سیاست‌های دولت و مجلس در حوزه توسعه روستایی، توجه به مناطق کم برخوردار و کمک به حفظ محیط زیست گام برداشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر