کد خبر: ۹۰۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵

هدف از بازی ایران انگلیس از زبان کارلوس کیروش

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از دیدار ایران انگلیس گفت، تلاش ما این است که به اندازه‌ای امتیاز جمع کنیم که به مرحله دوم رقابت‌های جام جهانی صعود کنیم. او تاکید کرد که باید با این احساس وارد زمین شویم.

تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب گروه B رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و در بازی اول خود، ساعت ۱۶:۳۰ روز دوشنبه به وقت تهران به مصاف انگلیس می‌رود. ملی‌پوشان در این گروه از جام جهانی با تیم‌های انگلیس، ولز و آمریکا هم‌گروه هستند و در اولین تقابل خود باید به مصاف شاگردان ساوت‌گیت بروند.

هدف از بازی ایران انگلیس از زبان کارلوس کیروش

مخاطب ۲۴- کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، یک‌شنبه شب در نشست خبری پیش از بازی با انگلیس گفت: ممنون که این‌جا هستید. مفتخرم نماینده فوتبال ایران هستیم و از همه کسانی که در برگزاری مسابقات جام جهانی تلاش کردند تشکر می‌کنم. امیدوارم همه از این رقابت‌ها لذت ببرند. به همه بازیکنان و همه تیم‌های ملی سلام می‌کنم و برای همه آرزوی موفقیت دارم جز مقابل ایران. امیدوارم بتوانیم رقابت‌های خوبی داشته باشیم و خاطرات خوبی را رقم بزنیم.

او ادامه داد: انتظارات‌مان مثل دو جام جهانی قبل است. هر بازی برای این که ببریم و خوب بازی کنیم و سرگرمی خوبی ایجاد کنیم، بازی خواهیم کرد و این هدف ماست. بازی به بازی پیش می‌رویم و اگر مسابقات را به سه قسمت تقسیم کنیم، قسمت اولش بازی با انگلیس است. تلاش ما این است که به اندازه‌ای امتیاز جمع کنیم که صعود کنیم. باید با این احساس وارد زمین شویم.

سرمربی تیم ملی اضافه کرد: همه مردم می‌دانند انگلیس یکی از بهترین تیم‌های دنیاست. باتوجه به نتایج اخیرشان، آن‌ها کاندیدای حضور در فینال و قهرمانی این جام هستند. طوفان فوق‌العاده‌ای از استعداد‌ها دارند. هری کین در خط جلو دارد که تیم انگلیس عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتند. آن‌ها موفق شدند به فینال یورو صعود کنند. هرچه که از ارزش این تیم می‌توان گفت باز هم کم است. باید در هر دقیقه بازی برنامه خودمان را داشته باشیم و با روحیه جنگندگی منحصر به فرد وارد زمین شویم.

خبرنگار فارسی‌زبانی پرسید، شما ۴ آوریل ۲۰۱۱ هدایت ایران را بر عهده گرفتید و ۸ سال هدایت ایران را بر عهده داشتید. در جام ملت‌ها در قطر در مصاحبه‌های مختلف علیه اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ادبیات و هر چیزی درباره ملت باشکوهی مثل ایران صحبت کردید، صحبت‌هایی که مدارک آن‌ها موجود است. ولی هفته قبل شما در گفتگو با اسکای گفتید ایران وطن دوم من است. این تفاوت را چطور ارزیابی می‌کنید؟ کی‌روش گفت: در این سال‌ها من کار‌های زیادی برای رشد و پرورش بازیکنان در ایران انجام دادم و از همان جام جهانی ۲۰۱۴ برای صعود از گروه تلاش کردیم. در جام جهانی ۲۰۱۸ نسلی را که ساختم تمام تلاش خود را برای صعود انجام دادیم. میراث فنی فراتر از آن چیزی است که بخواهیم درباره آن توضیح دهیم.

 

وی ادامه داد: وقتی به ایران آمدم فقط یک بازیکن در اروپا داشتیم و الان چندین بازیکن در اروپا هستند. الان خیلی از بازیکنان ما از همان نسل خیلی باتجربه هستند و پیشرفت کرده‌اند و آماده هستند تا یک قدم بیشتر بردارند و به سمت پیشرفت بیشتر حرکت کنند. این چیز‌ها هم مهم نیست، مهم این است که با تلاش و همدلی و متحد بودن در کنار هم بودیم و می‌خواهیم از فوتبال لذت ببریم. بالاترین امتیاز‌ها را به دست آوردیم.

کی‌روش تصریح کرد: مهمترین بازی زندگی ما قطعا بازی پیش روی ما است. بازی بعدی مهمترین بازی از نظر مربی و بازیکن است. این یک فرصت فوق العاده برای ما است. برای خیلی از بازیکنان ما بازی با انگلیس یک فرصت جادویی و بی‌نظیر و فوق‌العاده است. با توجه به برنامه بین‌المللی جهانی در فوتبال بازی با تیم‌هایی مثل آلمان یا انگلیس یک فرصت بی نظیر است. این بازی یک فرصت فوق العاده برای بازیکنان است که برابر بهترین‌های جهان بازی کنند. این یک رویا است. امیدوارم از این فرصت استفاده کنیم و فردا بتوانیم اول از همه یک فوتبال خوب را برابر انگلیس به نمایش بگذاریم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه سورپرایزی برای این دیدار دارید، چون مثلی است که می‌گوید بازی با سوت داور شروع نمی‌شود بلکه از نشست خبری شروع می‌شود، گفت: برای دیدار‌های مدرن و در دنیای مدرن داشتن عنصر سورپرایز سخت است. سطح توانمندی بازیکنان خوب است که می‌توانند خودشان را در بازی فردا نشان دهند. در تمام ۹۰ دقیقه نیاز به تمرکز بسیار بالا داریم. چون همه در هر دقایق بازی می‌توانند در هر نقطه زمین تاثیرگذار باشند. به همین خاطر تمرکز کامل نیاز داریم. ما تا سرحد جان خواهیم جنگید و تلاش خواهیم کرد و امیدوارم بتوانیم نتیجه بگیریم.


منبع: خبرگزاری ایسنا

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر