کد خبر: ۹۰۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵

هدف از بازی ایران انگلیس از زبان کارلوس کیروش

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از دیدار ایران انگلیس گفت، تلاش ما این است که به اندازه‌ای امتیاز جمع کنیم که به مرحله دوم رقابت‌های جام جهانی صعود کنیم. او تاکید کرد که باید با این احساس وارد زمین شویم.

تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب گروه B رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و در بازی اول خود، ساعت ۱۶:۳۰ روز دوشنبه به وقت تهران به مصاف انگلیس می‌رود. ملی‌پوشان در این گروه از جام جهانی با تیم‌های انگلیس، ولز و آمریکا هم‌گروه هستند و در اولین تقابل خود باید به مصاف شاگردان ساوت‌گیت بروند.

هدف از بازی ایران انگلیس از زبان کارلوس کیروش

مخاطب ۲۴- کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، یک‌شنبه شب در نشست خبری پیش از بازی با انگلیس گفت: ممنون که این‌جا هستید. مفتخرم نماینده فوتبال ایران هستیم و از همه کسانی که در برگزاری مسابقات جام جهانی تلاش کردند تشکر می‌کنم. امیدوارم همه از این رقابت‌ها لذت ببرند. به همه بازیکنان و همه تیم‌های ملی سلام می‌کنم و برای همه آرزوی موفقیت دارم جز مقابل ایران. امیدوارم بتوانیم رقابت‌های خوبی داشته باشیم و خاطرات خوبی را رقم بزنیم.

او ادامه داد: انتظارات‌مان مثل دو جام جهانی قبل است. هر بازی برای این که ببریم و خوب بازی کنیم و سرگرمی خوبی ایجاد کنیم، بازی خواهیم کرد و این هدف ماست. بازی به بازی پیش می‌رویم و اگر مسابقات را به سه قسمت تقسیم کنیم، قسمت اولش بازی با انگلیس است. تلاش ما این است که به اندازه‌ای امتیاز جمع کنیم که صعود کنیم. باید با این احساس وارد زمین شویم.

سرمربی تیم ملی اضافه کرد: همه مردم می‌دانند انگلیس یکی از بهترین تیم‌های دنیاست. باتوجه به نتایج اخیرشان، آن‌ها کاندیدای حضور در فینال و قهرمانی این جام هستند. طوفان فوق‌العاده‌ای از استعداد‌ها دارند. هری کین در خط جلو دارد که تیم انگلیس عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتند. آن‌ها موفق شدند به فینال یورو صعود کنند. هرچه که از ارزش این تیم می‌توان گفت باز هم کم است. باید در هر دقیقه بازی برنامه خودمان را داشته باشیم و با روحیه جنگندگی منحصر به فرد وارد زمین شویم.

خبرنگار فارسی‌زبانی پرسید، شما ۴ آوریل ۲۰۱۱ هدایت ایران را بر عهده گرفتید و ۸ سال هدایت ایران را بر عهده داشتید. در جام ملت‌ها در قطر در مصاحبه‌های مختلف علیه اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ادبیات و هر چیزی درباره ملت باشکوهی مثل ایران صحبت کردید، صحبت‌هایی که مدارک آن‌ها موجود است. ولی هفته قبل شما در گفتگو با اسکای گفتید ایران وطن دوم من است. این تفاوت را چطور ارزیابی می‌کنید؟ کی‌روش گفت: در این سال‌ها من کار‌های زیادی برای رشد و پرورش بازیکنان در ایران انجام دادم و از همان جام جهانی ۲۰۱۴ برای صعود از گروه تلاش کردیم. در جام جهانی ۲۰۱۸ نسلی را که ساختم تمام تلاش خود را برای صعود انجام دادیم. میراث فنی فراتر از آن چیزی است که بخواهیم درباره آن توضیح دهیم.

 

وی ادامه داد: وقتی به ایران آمدم فقط یک بازیکن در اروپا داشتیم و الان چندین بازیکن در اروپا هستند. الان خیلی از بازیکنان ما از همان نسل خیلی باتجربه هستند و پیشرفت کرده‌اند و آماده هستند تا یک قدم بیشتر بردارند و به سمت پیشرفت بیشتر حرکت کنند. این چیز‌ها هم مهم نیست، مهم این است که با تلاش و همدلی و متحد بودن در کنار هم بودیم و می‌خواهیم از فوتبال لذت ببریم. بالاترین امتیاز‌ها را به دست آوردیم.

کی‌روش تصریح کرد: مهمترین بازی زندگی ما قطعا بازی پیش روی ما است. بازی بعدی مهمترین بازی از نظر مربی و بازیکن است. این یک فرصت فوق العاده برای ما است. برای خیلی از بازیکنان ما بازی با انگلیس یک فرصت جادویی و بی‌نظیر و فوق‌العاده است. با توجه به برنامه بین‌المللی جهانی در فوتبال بازی با تیم‌هایی مثل آلمان یا انگلیس یک فرصت بی نظیر است. این بازی یک فرصت فوق العاده برای بازیکنان است که برابر بهترین‌های جهان بازی کنند. این یک رویا است. امیدوارم از این فرصت استفاده کنیم و فردا بتوانیم اول از همه یک فوتبال خوب را برابر انگلیس به نمایش بگذاریم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه سورپرایزی برای این دیدار دارید، چون مثلی است که می‌گوید بازی با سوت داور شروع نمی‌شود بلکه از نشست خبری شروع می‌شود، گفت: برای دیدار‌های مدرن و در دنیای مدرن داشتن عنصر سورپرایز سخت است. سطح توانمندی بازیکنان خوب است که می‌توانند خودشان را در بازی فردا نشان دهند. در تمام ۹۰ دقیقه نیاز به تمرکز بسیار بالا داریم. چون همه در هر دقایق بازی می‌توانند در هر نقطه زمین تاثیرگذار باشند. به همین خاطر تمرکز کامل نیاز داریم. ما تا سرحد جان خواهیم جنگید و تلاش خواهیم کرد و امیدوارم بتوانیم نتیجه بگیریم.


منبع: خبرگزاری ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر