کد خبر: ۸۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴

برگزاری بیست و یکمین همایش سراسری بازرسان بانک ملي ایران

نخستین روز از بیست و یکمین همایش و کارگاه آموزشی سراسری بازرسان بانک ملی ایران که با حضور قائم مقام، اعضای هیات مدیره، هیات عامل، معاونان و جمعی دیگر از مدیران ارشد بانک برگزار شد، بیش از چهارصد نفر از بازرسان بانک از سراسر کشور در مرکز رفاهی و آموزشی بابلسر گردهم آمده اند.
برگزاری بیست و یکمین همایش سراسری بازرسان بانک ملي ایران

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ در این همایش ضمن تشریح نقش موثر بازرسان در توسعه بانک، نسبت به اهمیت نظارت سیستماتیک و بازنگری در رویه‌ها و فرایند‌های بازرسی تاکید شد.

برگزاری بیست و یکمین همایش سراسری بازرسان بانک ملي ایران
ابوالفضل نجارزاده قائم مقام بانک ملی ایران در این همایش ضمن تشکر از تلاش‌ها و زحمات بازرسان در کل کشور با بیان این که عملکرد و فعالیت‌های بازرسان اثرگذاری بالایی در بانک دارد، اظهارداشت: با توجه به اهمیت ارائه خدمات بهینه به مشتریان در بانک ضرورت دارد بازرسان با راهنمایی همکاران و واحدها، حساسیت لازم را در همکاران ایجاد کنند.
وی با اشاره به این که صیانت از ارزش‌ها رکن اساسی هر سازمانی است، گفت: بازرسی در بانک ملی ایران نقش و جایگاه ویژه‌ای دارد و همواره بازرسان باید به مسایل با رویکرد پیشگیرانه بنگرند و بر حفظ و صیانت از ارزش‌ها متمرکز باشند.
نجارزاده در ادامه با بیان این که مهم‌ترین اهداف در نظارت بر واحد‌های بانک، تحقق ارائه بهترین خدمات به مشتریان است، گفت: با اصلاح و بازنگری بر امور رویه‌های بازرسان شاهد ارتقای سطح کمی و کیفی آن‌ها خواهیم بود.
وی در ادامه خواستار ورود نظارت و کنترل بازرسان به تمامی واحد‌ها و شرکت‌های تابعه بانک شد و گفت: شفاف سازی در تمامی امور موثر است که منجر به حفظ و سلامت اداری، جلوگیری از جرایم و انحرافات سازمانی و کاهش هزینه‌ها می‌شود.
وی بازرسان را چشم بینای سازمان و مدیران ارشد بانک دانست و تصریح کرد: بازرسان نقش بارزی در حفظ و توسعه بانک دارند و با عملکرد درست و به جای خود زمینه صیانت از ارزش‌های بانک را فراهم خواهند کرد.
نجارزاده شایسته سالاری و جانشین پروری را در بانک لازم و ضروری دانست و گفت: یکی از اقدامات مهم بانک در توسعه منابع انسانی موضوع جانشین پروری است که از اولویت‌های بانک محسوب می‌شود.
حسن مونسان عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در این همایش با بیان این که بازرسان نقش اساسی در اصلاح ترازنامه بانک دارند، گفت: بازرسان با آموزش صحیح در اجرای سیاست‌های راهبردی بانک موثر خواهند بود.
وی گفت: بازرسان با رصد درست و عملکرد مطلوب و صحیح خود موجب پیشگیری از وقوع هرگونه تحمیل هزینه و تخلفات و جرایم در بانک خواهند شد.
مونسان با بیان این که بازرسان در جهت سود دهی و ارزیابی عملکرد واحد‌ها موثر هستند، گفت: بی شک با اصلاح فرآیند‌ها و بازنگری در ساختار‌ها و رویه‌های اجرایی بازرسان، نتایج مطلوبی را در آینده شاهد خواهیم بود.
جواد بخشی رئیس اداره کل بازرسی بانک ملی ایران نیز ضمن ارائه گزارشی مفصل با تکیه بر آمار و ارقام از عملکرد اداره بازرسی در بانک طی سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، به تشریح مهمترین سیاست‌ها و برنامه‌های این اداره در سال جاری پرداخت.
وی انتقال دیدگاه‌های مدیریت به همکاران، انتقال تجارب، ارتقای سلامت اداری، بهبود سطح بازرسی‌ها و آموزش و ارتقای سطح علمی کارکنان را از اهداف این همایش برشمرد.
وی با بیان این که حضور بازرسان در شعب و رصد کردن مداوم شاخص‌های مرتبط با سودآوری دردستور کار بخش بازرسی است، اظهار کرد: یکی از نکات برجسته در برپایی چنین همایش‌هایی تبادل اطلاعات میان همکاران است که می‌تواند کمک بسیاری در جهت آگاه سازی امور باشد.
بخشی با بیان این که تا کنون تحولات و دستاورد‌های مهمی در حوزه بازرسی بانک کسب کرده ایم، اظهار داشت: درسال ۱۳۹۹ تعداد ۴۸۶۵ و در سال ۱۴۰۰ تعداد ۴۷۳۱ مورد بازرسی عمومی حضوری ریالی و ارزی، سیستماتیک و موردی صورت گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد اسماعیل قلی پور امام جمعه بابلسر دیگر سخنران این همایش بود که از زحمات و تلاش‌های بازرسان بانک در جهت کاهش تخلفات و ارائه خدمات بهینه به مشتریان تقدیر و تشکر کرد.
وی گفت: ورود جدی بازرسان به عرصه حفظ سلامت اداری و جلوگیری از جرایم و انحرافات بسیار اهمیت دارد و بازرسان می‌توانند در کاهش هزینه‌ها موثر باشند.
غیاثی معاون بازرسی، بانک و بیمه سازمان بازرسی کل کشور نیز در این همایش با ارائه پیشنهادات لازم در خصوص بهبود عملکرد بازرسان، خواستار تحویل دقیق و به موقع مستندات شد.
وی ادامه داد: بانک محور بودن اقتصاد ایران، بر اهمیت تقویت نظارت بر مسائل مالی بانک‌ها و موسسات مالی کشور و حسابرسی افزوده است.
در ادامه این همایش موضوعات مختلفی در حوزه منابع انسانی، برنامه ریزی و تحول و همچنین فناوری اطلاعات بانک توسط اعضای هیات مدیره و معاونان بانک مطرح شد.
شایان ذکر است در این همایش از ۱۵ نفر از بازرسان برگزیده بانک ملی ایران که نقش ارزنده‌ای دررسیدن به اهداف بازرسی سیستماتیک و مانیتورینگ بانک داشتند، تقدیر شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر