کد خبر: ۸۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳

استقبال گسترده از مسابقه بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال در کیش

یک هزار و ۷۳۶ اثر از ۵۷۹ هنرمند از ۷۲ کشور جهان در مسابقه بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال شرکت کردند.

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ در نشست خبری این رویداد که با حضور علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، رضا شجیع مشاور و سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مسعود شجاعی طباطبایی دبیر این جشنواره، محمد نیکجو سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رضا اردلان مدیر امور فرهنگی و آموزشی سازمان و عزیزاله فرضی پور رئیس مرکز ورزش و تفریحات سالم عصر یکشنبه ۲۲ آبان در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

استقبال گسترده از مسابقه بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال در کیش

مسعود شجاعی طباطبایی دبیر این جشنواره با بیان این که ۱۷۳۶ اثر از ۵۷۹ هنرمند از ۷۲ کشور تاکنون دریافت شده است؛ گفت: هنرمندان ایرانی در این مسابقه ۶۰۰ اثر ماندگار خلق کردند.

وی ادامه داد: ایده این مسابقه در بهار سال ۱۴۰۱ مطرح و فراخوان آن نیز تابستان منتشر شد و بر روی سایت ایران کارتون و سایت‌های تخصصی دنیا در اروپا، خاور دور، آمریکای لاتین قرار گرفت و منجر به دریافت ۵۰۸ اثر در بخش کاریکاتور و ۱۲۲۸ اثر در بخش کارتون شد.

دبیر این جشنواره تاکید کرد: مسابقه در بخش کارتون با محوریت صلح و دوستی و در بخش کاریکاتور با محوریت چهره بازیکنان و کادر فنی ۳۲ تیم فوتبال راه‌یافته به جام جهانی است.

 

شجاعی طباطبایی تاکید کرد: ایران به‌عنوان تنها کشوری هست که در بین ۳۲ تیم راه یافته به جام جهانی دارای یک­پیوست فرهنگی است­ و مسابقه‌ای در سطح بین المللی برگزار کرده است.

دبیر این جشنواره با اشاره به اهدای جایزه دوهزار دلاری به نفر نخست مسابقه و هزار و پانصد و هزار دلاری به نفرات بعدی در هر بخش کارتون و کاریکاتور، گفت: در این مسابقه، پنج جایزه پنج میلیون تومانی برای هنرمندان ایرانی به واسطه حضور گسترده در مسابقات بین المللی و کار‌های فاخر ارائه شده، اهدا می‌شود.

وی افزود: ترکیب هیئت داوران داخلی استاد بهمن عبدی از چهره‌های شناخته‌شده در عرصه کارتون و کاریکاتور، استادان سجاد رافعی و دوست محمدی است و دبیر اجرایی این رویداد را عباس قاضی زاهدی برعهده دارد و داوران خارجی این رویداد لوییس اوردونز از آرژانتین و آنجل ولیگان از کشور برزیل هستند.

شجاعی طباطبایی تاکیدکرد: تمام آثار شرکت کننده در مسابقه، در قالب بسته‌های نمایشگاهی درتهران و جزیره کیش و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.

وی در پایان از اقدامات حمایتی سازمان منطقه آزاد کیش در شکل گیری این رویداد بین المللی قدردانی کرد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر