کد خبر: ۸۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۷

عبدالملکی: مناطق آزاد را به مقاصد سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کنیم

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی، گفت: مناطق آزاد باید به ریل اصلی بازگردانده شود
عبدالملکی: مناطق آزاد را به مقاصد سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کنیم

عبدالملکی: مناطق آزاد را به مقاصد سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کنیممخاطب ۲۴- به نقل از ایرنا؛ دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با اشاره به انتقاد‌های که به برخی کارکرد‌های مناطق آزاد کشور می‌شود تأکید کرد: مناطق آزاد باید به ریل اصلی بازگردانده شود، بر اساس قوانین این مناطق با اهداف خاصی شکل‌گرفته است که مهم‌ترین آن عبارتنداز تأمین مالی خارجی، افزایش تولید و اشتغال، جهش در صادرات، انتقال فناوری و آبادانی مناطق است که متأسفانه در طول این سال‌ها این اهداف آن‌گونه که موردنظر قانون‌گذار و مسئولان اجرایی بوده محقق نشده است.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان اینکه در بند ۱۱ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مجدداً بر اصلاح کارکرد مناطق آزاد تأکید شده است گفت: کار‌های خوبی نیز در این سال‌ها صورت‌گرفته به‌طوری که نمی‌توان نقش مناطق آزاد در پیشرفت اقتصادی کشور را انکار کرد.
وی با تأکید بر اصلاح زیرساخت‌ها در این مناطق گفت: مباحثی که از سوی بنده در مقام کارشناسی در سال‌های گذشته مطرح شده این است که مناطق آزاد به ریل اصلی بازگردانده شود و آن کارکردی که مدنظر مسئولان بوده به‌طورجدی پیگیری شود.
عبدالملکی: مناطق آزاد موتور‌هایی برای ارتقای اقتصادی کشور و افزایش رفاه همه مردم هستند که اولین منفعت آن باید به ساکنان بومی مناطق برسد.
عبدالملکی ادامه داد: بنده چند سال پیش زمانی که قرار بود مناطق آزاد جدید ایجاد شود در مقام کارشناس عنوان کردم که باید پیش از اضافه‌شدن مناطق جدید، کارکرد مناطق آزاد فعلی را اصلاح و تکمیل کنیم و اگر اشکالی در برنامه‌ریزی وجود دارد نظام مدیریتی و احیاناً نظام قانونی آن اصلاح شود و بعد مناطق جدید ایجاد شود.
وی با بیان اینکه بین ۳ تا ۳.۵ درصد از مساحت کشورمان را مناطق آزاد تشکیل می‌دهد، گفت: طبیعتاً ما انتظار داریم این مناطق برای فعالان اقتصادی امتیازاتی داشته باشد تا شاهد جهش‌هایی در این مناطق و سرمایه‌گذاری خارجی باشیم؛ ولی در آن حد که مورد انتظار بوده، اهداف محقق نشده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر