کد خبر: ۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲

سلاح ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ از نگاه روزنامه عربستانی / شرط صعود ایران به دور بعد

این روزنامه عربستانی نوشت: هوداران تیم ملی فوتبال ایران امید زیادی دارند که تیم با هدایت کی‌روش در جام جهانی ۲۰۲۲ تاریخ ساز شود.
سلاح ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ از نگاه روزنامه عربستانی / شرط صعود ایران به دور بعد

تیم ملی فوتبال ایران یکی از تیم‌هایی است که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر حضور دارد. فوتبال ایران چند روز قبل از آغاز جام جهانی در یک شرایط نامتوازنی به سر می‌برد، به ویژه بعد از درخواست اوکراین برای حذف ایران از جام جهانی و البته تغییراتی در کادرفنی این تیم باوجود آنکه اسکوچیچ توانست آن‌ها را خیلی زود به جام جهانی برساند.

سلاح ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ از نگاه روزنامه عربستانی / شرط صعود ایران به دور بعد

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ فدراسیون فوتبال ایران چند هفته قبل از برگزاری جام جهانی تصمیم گرفت که دراگان اسکوچیچ را به خاطر تنش بعضی از بازیکنان با او از کار برکنار کند و دوباره دست به دامن کارلوس کی روش سرمربی سابق تیم شود. کی‌روش پیش از این در سال ۲۰۱۱ هدایت تیم ملی فوتبال ایران را برعهده گرفت و تا سال ۲۰۱۹ در این تیم بود و توانست دو بار پیاپی این تیم را به جام جهانی برساند.

 

تفکرات و نقشه‌های کی روش سلاح ایران برای موفقیت در جام جهانی هستند. این روزنامه عربستانی با تیتر، معجون کی‌روش سلاح ایران در جام جهانی نوشت: هوداران تیم ملی فوتبال ایران امید زیادی دارند که تیم با هدایت کی‌روش در جام جهانی ۲۰۲۲ تاریخ ساز شود و برای نخستین بار به دور بعد صعود کند.

الریاضیه در ادامه گزارش خود نوشت: در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران بازیکنانی مثل سردار آزمون، مهدی طارمی و امید نورافکن بازی می‌کنند. سرشناس‌ترین بازیکن ایران مهدی طارمی است که در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا درخشید تا جایی که توانست در مرحله گروهی ۵ گل به ثمر رساند و دو پاس گل بدهد تا بیشترین نقش را در صعود پورتو به دور بعد داشته باشد.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.