کد خبر: ۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲

سلاح ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ از نگاه روزنامه عربستانی / شرط صعود ایران به دور بعد

این روزنامه عربستانی نوشت: هوداران تیم ملی فوتبال ایران امید زیادی دارند که تیم با هدایت کی‌روش در جام جهانی ۲۰۲۲ تاریخ ساز شود.

تیم ملی فوتبال ایران یکی از تیم‌هایی است که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر حضور دارد. فوتبال ایران چند روز قبل از آغاز جام جهانی در یک شرایط نامتوازنی به سر می‌برد، به ویژه بعد از درخواست اوکراین برای حذف ایران از جام جهانی و البته تغییراتی در کادرفنی این تیم باوجود آنکه اسکوچیچ توانست آن‌ها را خیلی زود به جام جهانی برساند.

سلاح ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ از نگاه روزنامه عربستانی / شرط صعود ایران به دور بعد

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ فدراسیون فوتبال ایران چند هفته قبل از برگزاری جام جهانی تصمیم گرفت که دراگان اسکوچیچ را به خاطر تنش بعضی از بازیکنان با او از کار برکنار کند و دوباره دست به دامن کارلوس کی روش سرمربی سابق تیم شود. کی‌روش پیش از این در سال ۲۰۱۱ هدایت تیم ملی فوتبال ایران را برعهده گرفت و تا سال ۲۰۱۹ در این تیم بود و توانست دو بار پیاپی این تیم را به جام جهانی برساند.

 

تفکرات و نقشه‌های کی روش سلاح ایران برای موفقیت در جام جهانی هستند. این روزنامه عربستانی با تیتر، معجون کی‌روش سلاح ایران در جام جهانی نوشت: هوداران تیم ملی فوتبال ایران امید زیادی دارند که تیم با هدایت کی‌روش در جام جهانی ۲۰۲۲ تاریخ ساز شود و برای نخستین بار به دور بعد صعود کند.

الریاضیه در ادامه گزارش خود نوشت: در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران بازیکنانی مثل سردار آزمون، مهدی طارمی و امید نورافکن بازی می‌کنند. سرشناس‌ترین بازیکن ایران مهدی طارمی است که در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا درخشید تا جایی که توانست در مرحله گروهی ۵ گل به ثمر رساند و دو پاس گل بدهد تا بیشترین نقش را در صعود پورتو به دور بعد داشته باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر