کد خبر: ۸۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱

خبر‌های مهم بورس امروز یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱

شاخص کل بورس شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱ در نهایت با افزایش ۱۱۷۳۹ واحدی بر روی کانال یک میلیون و ۴۲۶ هزار و ۹۵ واحد آرام گرفت. گزارش بورس امروز یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱ را بخوانید.
خبر‌های مهم بورس امروز یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴- به نقل از نبض بورس؛ بورس امروز یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱ در حالی کار خود را آغاز خواهد کرد که شاخص کل بورس شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱ در نهایت با افزایش ۱۱۷۳۹ واحدی بر روی کانال یک میلیون و ۴۲۶ هزار و ۹۵ واحد آرام گرفت.

خبرهای مهم بورس امروز شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱

خبر‌های مهم برای بورس امروز:

۱- غلامرضا مصباحی مقدم، مسلم پیمانی، احسان دشتیانه، علی امامی میبدی به عنوان اعضای جدید شورای عالی بورس منصوب شدند.
۲- شرکت سرمایه‌گذاری بوعلی، با نماد وبوعلی افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان به ۶۰۰ میلیارد تومان که از محل سود انباشته انجام شده بود را نزد مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رساند.
۳- رییس سازمان بورس: در لایحه بودجه سال آینده در حوزه انرژی شرکت‌ها افزایش قیمت نداریم.
۴- مرکز آمار ایران از کاهش ۳.۴ درصدی قیمت نهاده‌های ساختمانی در تابستان ۱۴۰۱ خبر داد.
۵- رشد جهانی قیمت کامودیتی‌ها سود ۷۰ درصد از شرکت‌های بورسی را افزایش می‌دهد
۶- احمد مهدوی دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی: احتمال افزایش سقف نرخ خوراک پتروشیمی‌ها به متر مکعبی ۱۰ هزار تومان منتفی شده است و قرار شده که تعیین نرخ خوراک مبنای یک فرمول باشد.
۷- شرکت تولید مواد اولیه داروئی البرز بالک از فروش محصولات به شرکت داروسازی اکسیر به مبلغ ۶۶ میلیارد تومان خبر داد.
۸- رییس سازمان بورس اعلام کرد: در شورای عالی بورس مصوب شد تا سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر دریافت و تا پایان پاییز سود سهام عدالت به حساب مشمولان واریز شود.
۹- احتساب قیمت سوخت متانول‌ساز‌ها به قیمت سایر صنایع (١٠ درصد قیمت خوراک پتروشیمی)، فروش ارز حاصل از صادرات به قیمت آزاد و پرداخت خسارت قطعی برق و گاز شرکت‌ها توسط دولت، سه پیشنهاد ارائه شده به دولت برای رفع مشکل واحد‌های تولیدکننده متانول است.

 

۱۰- انتقال شرکت ایران کاوه سایپا به شرکت زامیاد (خزامیا): واگذاری و انتقال تعداد، ۲۹۹،۹۶۰، ۴۲ سهم شرکت تولیدی و صنعتی ایران کاوه سایپا (سهامی خاص) متعلق به شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنعتی نیوان ابتکار به شرکت زامیاد.

صف‌های خرید و فروش در پیش گشایش

تعداد نماد‌های در صف خرید: ۵۵ نماد | ارزش صف‌های خرید: ۳۹۵ میلیارد تومان

تعداد نماد‌های در صف فروش: ۲۲ نماد | ارزش صف‌های فروش: ۴۰۱ میلیارد تومان

گزارش بازار در نیمه دوم (ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲:۳۰):

شاخص کل امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۱
شاخص کل: یک میلیون و ۴۱۹ هزار و ۱۵۷ واحد | کاهش ۶۹۳۷ واحدی | معادل منفی ۰.۴۹ درصد

شاخص کل قیمت وزنی-ارزشی: ۳۲۳ هزار و ۴۶۶ واحد | کاهش ۱۵۸۱ واحدی | معادل منفی ۰.۴۹ درصد

شاخص کل هم وزن: ۴۰۱ هزار و ۸۲۶ واحد | کاهش ۸۰ واحدی | معادل منفی ۰.۰۲ درصد

شاخص قیمت هم وزن: ۲۳۹ هزار و ۶۴۵ واحد | کاهش ۴۸ واحدی | معادل منفی ۰.۰۲ درصد

شاخص آزاد شناور: یک میلیون و ۸۴۵ هزار و ۳۸۶ واحد | کاهش ۹۶۴۶ واحدی | معادل منفی ۰.۵۲ درصد

شاخص بازار اول: یک میلیون و ۷۰ هزار و ۵۴ واحد | کاهش ۷۴۸۴ واحدی | معادل منفی ۰.۶۹ درصد

شاخص بازار دوم: ۲ میلیون و ۷۶۲ هزار و ۳۱۷ واحد | کاهش ۶۵۲۶ واحدی | معادل منفی ۰.۲۴ درصد

ارزش و حجم معاملات

تعداد معاملات: ۳۹۱ هزار و ۴۴۷ نوبت معاملاتی

ارزش معاملات: ۳۸ هزار و ۸۹۷ میلیارد ریال

حجم معاملات: ۷ میلیارد و ۶۷۳ میلیون برگه اوراق بهادار

نماد‌های تاثیرگذار

۷ نماد تاثیرگذار بر شاخص کل بورس: فولاد، فملی، شستا، شپنا، کگل، شبندر، شپدیس.

صف‌های خرید و فروش

تعداد نماد‌های در صف خرید: ۸۵ نماد | ارزش صف‌های خرید: ۲۵۰ میلیارد تومان

برترین نماد‌ها در صف خرید: آریان، بالبر، زاگرس.

تعداد نماد‌های در صف فروش: ۲۹ نماد | ارزش صف‌های فروش: ۱۹۰ میلیارد تومان

برترین نماد‌ها در صف فروش: وسالت، حبندر، بتک.

برترین عرضه و تقاضا

۳ نماد با برترین تقاضا در بورس: بالبر، شفن، وملی.

۳ نماد با برترین عرضه در بورس: وسگلستا، وساربیل، وسمرکز.

بیشترین و کمترین قیمت

۳ نماد با بیشترین افزایش قیمت در بورس: وبهمن، ختوقا، شفن.

۳ نماد با بیشترین کاهش قیمت در بورس: کروی، غشهد، غاذر.

ورود و خروج پول حقیقی:

میزان خروج پول حقیقی: ۲۶۷ میلیارد تومان

۳ نماد با بیشترین ورود پول حقیقی: شپنا، شفن، غدشت.

۳ نماد با بیشترین خروج پول حقیقی: شبندر، شتران، خودرو.

نقشه بازار امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۱

خبر‌های مهم بورس امروز یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر