کد خبر: ۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹

عقب نشینی روسیه از خرسون

شبکه خبری «ان‌بی‌سی» نیز اعلام کرد که کرملین از تصمیم به عقب نشینی نیرو‌های روسیه از شهر «خرسون» در جنوب اوکراین خبر داده است.
عقب نشینی روسیه از خرسون

رسانه‌ها غروب چهارشنبه به وقت تهران اعلام کردند که نیرو‌های روسیه در منطقه «خرسون» در جنوب اوکراین برای حفظ جان شهروندان تصمیم به ترک این منطقه گرفته‌اند.

عقب نشینی روسیه از خرسون

مخاطب ۲۴- به نقل از فارس؛ وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» در این باره اعلام کرد که روسیه تصمیم گرفته نیرو‌های خود را از بخش راست رودخانه «دنیپر» از جمله خرسون خارج کند. وزارت دفاع روسیه توضیح داده که می‌خواهد از تلفات غیرضروری در میان نیرو‌های خود جلوگیری کند و جان غیرنظامیان را نجات دهد.

ژنرال «سرگئی سوروویکین» فرمانده عملیات نظامی روسیه در اوکراین روز چهارشنبه به «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه با اشاره به حملات اوکراین به غیر نظامیان در خرسون گفت: «اگر رژیم کی‌یف. حمله ویرانگرتری به سد "کاخوفسکایا" انجام دهد، جریان آب ممکن است سرازیر شود که مناطق وسیعی را آب برده و تلفات غیرنظامی قابل توجهی به همراه خواهد داشت.»

سوروویکین گفت که خروج از این منطقه به جلوگیری از بدترین سناریو و همچنین حفظ نیرو‌ها در منطقه کمک می‌کند.

شویگو نیز به این ژنرال روس دستور داده تا جابجایی امن را برای نظامیان و غیرنظامیان ترتیب دهد.

روسیه ماه گذشته پس از آن که ساکنان در یک همه پرسی به جدا شدن از اوکراین و پیوستن به روسیه رای دادند، منطقه خرسون را به خود اختصاص داد.

شبکه خبری «ان‌بی‌سی» نیز اعلام کرد که کرملین از تصمیم به عقب نشینی نیرو‌های روسیه از شهر «خرسون» در جنوب اوکراین خبر داده است.

به گزارش این منبع خبری، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه دستور خروج نیرو‌ها را از رودخانه «دنیپر» صادر کرده است. گفته می‌شود که ژنرال «سرگئی سوروویکین» فرمانده کل نیرو‌های روسیه در اوکراین پیشنهاد کرده است خطوط دفاعی در ساحل شرقی این رودخانه مستقر شوند.

خرسون در جنوب اوکراین از اولین مناطقی بود که تحت کنترل نیرو‌های نظامی روسیه قرار گرفت. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه پیش از این روس‌ها و اوکراینی‌ها را ملتی واحد خوانده و بر آزادی مناطق روس نشین از کنترل نئونازی‌های اوکراینی تاکید کرده است.

رئیس جمهور روسیه پنجم اسفند گذشته دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد.

 

این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو به طور رسمی استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

روسیه اعلام کرده اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است.

در تحولی دیگر در عرصه دیپلماتیک، «ماریا زاخاروا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه در نشست خبری گفت: «روسیه هرگز از انجام مذاکرات با اوکراین امتناع نکرده و همچنان آماده است تا با در نظر گرفتن واقعیت‌ها مذاکرات را برگزار کند.»

به گزارش خبرگزاری «تاس» وی گفت: «ما برای مذاکره آماده هستیم و هرگز از انجام آن خودداری نکرده‌ایم. ما آماده مذاکره هستیم، البته با در نظر گرفتن واقعیت‌هایی که در حال حاضر در حال ظهور است.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر