کد خبر: ۸۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹

زلنسکی پیام پوتین را دریافت کرد

اومارو مختار سیسوکو امبالو، رئیس جمهور گینه بیسائو در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با زلنسکی در کی‌یف، یک روز پس از دیدار با پوتین گفت: «برادر عزیزم، دیروز با رئیس‌جمهور [ولادیمیر]پوتین در روسیه بودم که از من خواست پیامی به شما بدهم، با شما صحبت کنم در نظر داشته باشید که گفتگوی مستقیم برای اقدامات مشترک آینده بسیار مهم است.
زلنسکی پیام پوتین را دریافت کرد

مخاطب24- اومارو مختار سیسوکو امبالو، رئیس جمهور گینه بیسائو، مدعی شد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از او خواسته است تا "پیامی" را به ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درباره اهمیت "گفتگوی مستقیم" بین مسکو و کی‌یف برساند.

زلنسکی پیام پوتین را دریافت کرد

 

ایسنا نوشت: امبالو در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با زلنسکی در کی‌یف، یک روز پس از دیدار با پوتین گفت: «برادر عزیزم، دیروز با رئیس‌جمهور [ولادیمیر]پوتین در روسیه بودم که از من خواست پیامی به شما بدهم، با شما صحبت کنم در نظر داشته باشید که گفتگوی مستقیم برای اقدامات مشترک آینده بسیار مهم است.

رئیس جمهور گینه بیسائو همچنین فاش کرد که با کمک به احیای روابط بین روسیه و اوکراین، خود را "حامل انگیزه‌های خاصی" می‌داند.

امبالو قبل از دیدار با زلنسکی گفت که به نظر او پوتین "برای مذاکره با رئیس جمهور زلنسکیمشکلی ندارد" و او مشتاقانه منتظر انتقال "این حسن نیت" به رهبر اوکراین بوده است.

زلنسکی در پاسخ به سخنان امبالو در کنفرانس مطبوعاتی گفت که برای ایجاد پل بین کشورها، "نباید زیرساخت‌ها را منفجر کرد. "

اشاره زلنسکی ظاهراً به حملاتی بود که روسیه در ۱۰ اکتبر به نیروگاه‌های اوکراین داشته و مسکو آن را انتقام «حمله تروریستی» کی‌یف به پل کریمه توصیف کرد.

رهبر اوکراین همچنین گفت که هر گفت وگویی مستلزم احترام یک کشور به کشور دیگر است که از احترام به "تمامیت ارضی، حاکمیت و مرز‌های آن" شروع می‌شود.

پوتین در اوایل ماه جاری، خودداری اوکراین از گفتگو را دلیل عدم مذاکره بین دو کشور عنوان کرد. وی همچنین خاطرنشان کرد که در جریان مذاکرات با میانجیگری ترکیه در اواخر ماه مارس، روسیه و اوکراین به یک توافق اولیه دست یافتند، اما به محض عقب نشینی نیرو‌های روسی از کی یف، "رهبری در کی‌یف تمام تمایل خود را برای مذاکره از دست داد. "

اظهارات پوتین بلافاصله پس از آن بیان شد که زلنسکی فرمانی را امضا کرد که هر گونه مذاکره با او را ممنوع کرد و گفت اوکراین تنها زمانی با روسیه گفتگو خواهد کرد که رئیس جمهور دیگری داشته باشد.

رهبر اوکراین بار‌ها اعلام کرده است که تنها هدف او از این درگیری شکست روسیه در میدان نبرد و بازپس گرفتن کنترل تمام مناطقی است که کی‌یف معتقد است تحت حاکمیت این کشور است.

برچسب ها: پوتین زلنسکی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.