کد خبر: ۸۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۱

اجرای طرح رسیدگی به درخواستهای ساکنان کیش با تشکیل هفت میز خدمت

در گرامیداشت هفته کیش، معاونتها و شرکت های تابعه سازمان با تشکیل هفت میز خدمت به درخواست های ساکنان رسیدگی می کنند.
اجرای طرح رسیدگی به درخواستهای ساکنان کیش با تشکیل هفت میز خدمت

این طرح در راستای تکریم و رسیدگی به مشکلات ساکنان و با هدف افزایش میزان رضایتمندی آنها، سرعت بخشیدن به پاسخگویی مطالبات، به همت اداره امور ایثارگران و ارتباطات مردمی از امروز ۱۸ آبان در دفتر مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات آغاز شد.

اجرای طرح رسیدگی به درخواستهای ساکنان کیش با تشکیل هفت میز خدمت
مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش؛ بر اساس این گزارش میز خدمت دوم فردا پنجشنبه ۱۹ آبان در دفتر مدیر کار و امور اشتغال سازمان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند از ساعت ۹ و سی دقیقه تا ۱۱ برای بیان مسائل خود به این مدیریت مراجعه کنند.
مسئولان معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان نیز جمعه ۲۰ آبان بعد از نماز جمعه در محل مصلی بزرگ کیش میز خدمتی برای رسیدگی به درخواست‌های این حوزه تشکیل خواهند داد.
۲۱ آبان نیزمیز خدمت معاونت فرهنگی و اجتماعی ساعت ۹ و سی دقیقه تا ۱۱ در دفتر این معاونت برپا می‌شود.
معاونت توسعه مدیریت سازمان نیز، یکشنبه ۲۲ آبان از ساعت ۹ و سی دقیقه میزبان مراجعه کنندگان خواهد بود.
همچنین مدیریت حقوقی دوشنبه ۲۳ آبان و معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش نیز ۲۴ آبان و هر دو روز از ساعت ۹ و سی دقیقه تا ۱۱، به امور و درخواست‌ها رسیدگی می‌کنند.
گفتنی است سازمان منطقه آزاد کیش به مناسبت رویداد هفته کیش، از امروز ۱۸ تا ۲۴ آبان با اجرای برنامه‌های متنوع به مردم خدمت رسانی می‌کند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر