کد خبر: ۸۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳

جوان‌ترین پسر کارلوس در راه جام جهانی قطر!

سامان فلاح مصدومیت جزئی‌اش را پشت سر گذاشته و حالا دوباره بدون هیچ مشکلی در تمرین تیم ملی شرکت کرده است.
جوان‌ترین پسر کارلوس در راه جام جهانی قطر!

شاید هیچ‌کس توقع نداشت این بازیکن تا این اندازه در اردوی تیم ملی دوام بیاورد. کارلوس کی‌روش، آرمین سهرابیان را از تیم کنار گذاشت، اما با حفظ سامان فلاح، نشان داد برای جام جهانی قطر روی این بازیکن جوان حساب می‌کند. هنوز هم احتمال کنارگذاشته‌شدن این بازیکن از فهرست نهایی وجود دارد، اما شکی نیست که او مورد توجه کی‌روش قرار گرفته و برای یک مدافع، این دستاورد مهمی به‌نظر می‌رسد.

سامان فلاح جوان‌ترین پسر کارلوس در راه جام جهانی قطر!

مخاطب ۲۴- به نقل از همشهری آنلاین؛ کاری که سامان فلاح تا امروز انجام داده، ستایش‌برانگیز به‌نظر می‌رسد. او در کنار روزبه چشمی و مرتضی پورعلی‌گنجی، تنها بازیکنان شاغل در لیگ برتر ایران هستند که شانس حضور در جام‌جهانی در قلب خط دفاعی تیم‌شان را دارند. فلاح درصورت قرارگرفتن در فهرست نهایی کی‌روش، جوان‌ترین بازیکن تیم و تنها مهره زیر ۲۳سال ایران در جام‌جهانی لقب می‌گیرد. نام این بازیکن در فهرست جوان‌ترین نفرات ایران در تاریخ این جام نیز دیده خواهد شد.

سامان حتی درصورت رفتن به جام‌جهانی، شانس زیادی برای بازی‌کردن در ترکیب ایران ندارد، اما به‌دست‌آوردن تجربه و حس و حال جام‌جهانی در این شرایط سنی برای او فوق‌العاده خواهد بود. فلاح تا امروز با سرعتی خیره‌کننده پیشرفت کرده و حالا نیز قصد دارد به همین روند ادامه بدهد. نخستین کاپیتان دهه‌هشتادی تاریخ لیگ برتر، حالا می‌تواند نخستین فوتبالیست دهه‌هشتادی تاریخ ایران در جام جهانی نیز باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر