کد خبر: ۸۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲

دکتر موسوی: بانک‌ رفاه متعلق به کارگران و بازنشستگان است

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، بانک رفاه را ابزاری اطمینان‌بخش برای استمرار خدمات و تعهدات این سازمان در قبال بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران در شرایط مختلف توصیف کرد و گفت: بانک رفاه، در راستای تأمین منابع برای ایفای تعهدات و انجام خدمات مختلف به ذی‌نفعان و بازنشستگان معزز باید در کنار سازمان تأمین‌اجتماعی باقی بماند. این بانک متعلق به کارگران و بازنشستگان است و از ۶۲ سال پیش منابعش منابع عمومی بوده است.
دکتر موسوی: بانک‌ رفاه متعلق به کارگران و بازنشستگان است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ دکتر میرهاشم موسوی در یازدهمین جلسه شورای معاونین سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۱ که با حضور جمعی از معاونان و مدیران این سازمان و به میزبانی بانک رفاه برگزار شد، گفت: نظام بانکی دو کارکرد اصلی دارد که توفیق در این محور، تعیین کننده ارزش بانک در نظام اقتصادی و در نزد مردم است. یک کارکرد مهم بانک این است که در خدمت تولید کشور باشد و کارکرد دیگر هم خدماتی است که به مردم ارائه می‌کند. اگر این دو مؤلفه در هر بانکی برجسته باشد، نشان‌دهنده ثبات و سلامت بانک قلمداد می‌شود.

دکتر موسوی: بانک‌ رفاه متعلق به کارگران و بازنشستگان است
دکتر موسوی گفت: نکته بسیار مهم در مؤلفه سلامت و ثبات بانک، ایجاد اعتماد در مشتریان است. هر چقدر در هر بانکی اعتمادبخشی و جذب سپرده و سرمایه اتفاق بیافتد، ثبات و سلامت بانک را نشان می‌دهد که با اتکا به این ثبات و سلامت توانسته است اعتماد مردم و فعالان اقتصادی را جلب کند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به فراز‌هایی از عملکرد بانک رفاه گفت: بر اساس گزارش سال ۹۹ بانک رفاه، حدود ۳۰ درصد منابع بانک رفاه تسهیلات قرض‌الحسنه است و این حرکت بسیار خوبی است و معلوم می‌شود بانک در این زمینه سلامت و ثبات را دنبال می‌کند.
وی تأکید کرد: هر چقدر هزینه تمام‌شده پول در بانک کمتر باشد، یعنی خدمتی که در قالب پول به مردم ارائه می‌کنیم به بهره‌وری خوبی رسیده است.
دکتر موسوی در بخش دیگری از سخنانش در جلسه شورای معاونین سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اصلاح ساختار مدیریتی، مالی و مسائل مربوط به آن یکی دیگر از نکاتی است که در نظام بانکی باید لحاظ شود. تحقق این موضوع، بخشی به توسعه خدمات الکترونیک و بخشی به منابع انسانی برمی‌گردد. از قضا در این رابطه ما در کشور الگو‌های خوبی داریم. به هر حال در جایی باید آثار خدمات الکترونیک یا بانکداری بدون شعبه در هزینه‌ها و منابع انسانی و در بخش‌های مختلف مربوط به بهره‌وری نظام بانکی خود را نشان بدهد.
وی افزود: بانک رفاه در عرصه ورود به تحولات دیجیتال خوب عملکرد قابل قبولی داشته است. زیرساخت‌های فن‌اوری و الکترونیکی‌اش نسبت به بانک‌های دیگر هم به‌روز است و هم سرعتش بالاست، اما آثار این حرکت باید در سایر بخش‌های ساختاری بانک نیز نمایان و قابل رصد باشد.
دکتر موسوی همچنین گفت: بانک رفاه برای سازمان تأمین‌اجتماعی، علاوه بر آنکه یک ابزار پولی و مالی است، ابزاری است برای آنکه در شرایط خاص، بتوانیم خدمات تأمین‌اجتماعی را استمرار بخشیم و معیشت و سلامت افراد تحت پوشش سازمان را مدیریت کنیم. به همین دلایل و در راستای تأمین منابع برای ایفای تعهدات و انجام خدمات مختلف به ذی‌نفعان و بازنشستگان معزز باید این بانک در کنار سازمان تأمین‌اجتماعی باقی بماند. این بانک متعلق به کارگران و بازنشستگان است و از ۶۲ سال پیش منابعش منابع عمومی بوده است.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر اهمیت انضباط مالی در بانک، گفت: افتخار ما در سازمان تأمین‌اجتماعی و زیرمجموعه‌های این سازمان ازجمله بانک رفاه خدمت به مردم و رفع دغدغه‌های ذی نفعان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت
نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که نیروی موشکی یمن با یک موشک بالستیک «ذوالفقار»، فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه اشغالی «یافا» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف قرار داد.
نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
نتایج اولیه نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ روز دوشنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۴ به صورت نمرات خام بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است و داوطلبان در پروفایل سنجش خود می‌توانند نتایج را مشاهده کنند.
بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد
با پیشنهاد ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) و با موافقت معاونت میراث‌فرهنگی، بازدید از اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت نظر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ۱۳ خردادماه رایگان است.
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر