کد خبر: ۸۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶

تعاونی ها مدل اقتصادی موفقی در سراسر دنیا هستند

معادی معاون مدیر عامل در امور استانها و شعب در بازدید از شرکت تعاونی خدمات درمانی مریم گفت :تعاونی یک شاکله و مدل اقتصادی موفق است که ظرفیتهای آن در کشورهای پیشرفته دنیا به نحو مطلوب شناسایی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
تعاونی ها مدل اقتصادی موفقی در سراسر دنیا هستند

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ روابط عمومی استان البرز معادی معاون مدیرعامل در امور بازاریابی و استان‌ها، طی بازدید از شرکت تعاونی خدمات درمانی مریم در استان البرز اظهار داشت: این شرکت تعاونی نیز به عنوان یک الگوی موفق تعاونی در کشور مطرح می‌باشد.

تعاونی ها مدل اقتصادی موفقی در سراسر دنیا هستند
وی افزود: امروز دستاورد موفق یک تعاونی را به وضوح شاهد هستیم و چنانچه همه ارکان دولت و کشور در حوزه تعاون به وظایف و برنامه ریزی‌های صورت پذیرفته عمل نمایند، شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش تعاونی‌ها خواهیم بود.
معاون مدیر عامل در امور استان‌ها و شعب با بیان این مطلب که نیاز به سیاستگذاری صحیح در حوزه تعاون از الزامات این حوزه می‌باشد تصریح کرد: باید بر اساس برنامه ریزی صحیح، نیازسنجی و سایر اقدامات، بخش تعاون را ساماندهی و حمایت نماییم و ظرفیت‌هایی مطلوب را جهت جهش و ارتقاء وضعیت تعاونی‌ها ایجاد نماییم.
وی با اشاره به حمایت حداکثری بانک توسعه تعاون از تعاونی‌ها گفت: بحمدالله امروز کمترین خطا و هدر رفت در تخصیص منابع بانک توسعه تعاون به شرکت‌های تعاونی و تولیدی و سایر بخش‌های اقتصادی کشور وجود دارد و چنانچه دولت به تکالیف خود در قبال بانک توسعه تعاون و بخش تعاون عمل نماید شاهد حمایت بیش از پیش از بخش تعاون در حوزه‌های مختلف خواهیم بود.
در ادامه حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی نیز با قابل توجه دانستن پیشرفت‌های شرکت تعاونی خدمات درمانی مریم در حوزه خدمات درمانی و سلامت اظهار داشت: تمام تلاش همکاران ما در بانک توسعه تعاون به رغم محدودیت منابع و مشکلات تامین منابع، انعطاف پذیری حداکثری در خصوص قوانین و مقررات تخصیص اعتبار به تعاونی‌ها بوده و تمام تلاشمان القاء حس همکاری به تعاونی‌ها و ایجاد تعامل مطلوب در این خصوص می‌باشد.
دکتر دلشاد مدیرعامل شرکت تعاونی خدمات درمانی مریم نیز با تشکر از حسن توجه مجموعه مدیریت بانک توسعه تعاون به این تعاونی گفت: تعاون گروه ضعیفی نمی‌باشد و در صورت حمایت و پشتکار قادر است به گروهی عظیم با ظرفیت و عملکرد موفق ارتقاء یابد.
در این بازدید، احمد محمدی سرپرست مدیریت امور اعتباری، صیاد رحمانپور سرپرست مدیریت امور استان‌ها و شعب و یونس کلانتری رئیس اداره کل مشتریان و توسعه بازار حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر