کد خبر: ۸۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳

حمایت بانک توسعه تعاون از اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان گلبهار

در عملیات کلنگ‌زنی احداث واحدهای مسکونی شهر جدید گلبهار استان خراسان‌رضوی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر نقش حمایتی بانک توسعه تعاون تاکید شد.
حمایت بانک توسعه تعاون از اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان گلبهار

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ طی مراسمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی، عملیات اجرایی ساخت واحد‌های مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان گلبهار خراسان‌رضوی آغاز شد.

حمایت بانک توسعه تعاون از اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان گلبهار
محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت واحد‌های مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان گلبهار خراسان‌رضوی اظهار کرد: واحد‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن توسط تعاونی‌ها و با همکاری و تسهیلات بانک توسعه تعاون در گلبهار ساخته می‌شود.
وی از عزم جدی دولت مردمی سیزدهم برای ساخت مسکن کارگری در قالب نهضت ملی مسکن با همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم تعاونی‌ها در سطح کشور بتوانند با کمک شبکه بانکی از جمله بانک توسعه تعاون، در کمترین زمان ممکن واحد‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن را تحویل متقاضیان دهند.
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: بانک‌ها نقش اصلی تامین مالی بخش‌های واقعی اقتصاد را بر عهده دارند.
سرپرست بانک توسعه تعاون ادامه داد: مطابق ردیف‌های ابلاغی سهمیه‌ای و همچنین با استفاده از منابع داخلی بانک، نقش موثری از سوی این بانک در طرح نهضت ملی مسکن ایفا خواهد شد.

بازاریابی مصارف ویژه تعاونی‌ها و تشکل‌های تعاونی

محمد شیخ حسینی در دیدار با تعاونگران شهرستان نیشابور اظهار داشت: تعاونی‌های اصیل بر مبنای همکاری و ترویج در این شهرستان مشغول فعالیت بوده‌اند و زمینه‌های رشد فعالیت بر مبنای تعاون در نیشابور فراهم گردیده است.
وی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان بانک عامل دولت، در طرح‌های ملی و تسهیلات تکلیفی و بودجه‌ای دارای سهمیه است و از مهمترین برنامه‌ها افزایش سهم تعاونگران از تسهیلات یارانه‌دار است.
شیخ حسینی تاکید کرد: با رویکرد بازاریابی مصارف ویژه تعاونی‌ها این هدف در نظر است تا تعاونگران با آماده‌سازی مستندات برای پیشبرد طرح‌ها سهم مناسبی از پرونده‌های مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی داشته باشند و در پرونده‌های معرفی شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این نگاه حمایتی به طور جدی وجود دارد.
شیخ حسینی تصریح کرد: بانک توسعه تعاون در استان خراسان رضوی در سال جاری حدود ۱۱.۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت نموده است و پیش‌بینی می‌شود تسهیلات پرداختی استان از ۱۵ هزار میلیارد ریال فراتر رود.
وی یادآور شد: بانک توسعه تعاون در ارائه خدمات اعتباری و تخصصی، اولویت ویژه‌ای برای تعاونی‌ها در نظر گرفته است، از جمله صدور اعتبار اسنادی با شرایط و تسهیل بهتری برای تعاونگران قابل انجام است.

جهت‌دهی تسهیلات تکلیفی بانک ویژه تعاونی‌ها

محمدشیخ حسینی در جمع روسای شعب استان خراسان رضوی اظهار داشت: مدیریت تسهیلات تکلیفی برای بهره‌مندی بیشتر تعاونی‌ها حائز اهمیت است و این تسهیلات باید در راستای پیشبرد عمل به ماموریت اصلی بانک باشد.
سرپرست بانک توسعه تعاون با تحلیل وضعیت سیستم مالی کشور گفت: ضروری است با مکانیزم‌های نوین و بکارگیری ابزار‌ها و روش‌های مهندسی مالی، سهم بازار سرمایه در تامین مالی اقتصاد کشور افزایش یابد و تعادل میان بازار پول و بازار سرمایه به نحو مناسبی محقق شود.
شیخ حسینی در ادامه با اشاره به وضعیت موجود راهکار‌های رسیدن به اهداف واحد‌های اجرایی شعب گفت: مدیریت مطالبات مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین اقدام عملیات بانکی می‌باشد که می‌تواند نقش موثری در ایجاد بهینه تراز منابع و مصارف ایفا نماید.
وی در ادامه افزود: دومین اقدام مهم طراحی و ارائه محصول است و اوراق گام و صدور اعتبار اسنادی و محصولاتی از این دست، به شرط اجرای صحیح، در مدیریت نقدینگی بانک نقش‌آفرین است.
شیخ حسینی در ادامه با اشاره به زیرساخت‌های موجود در حوزه فناوری اطلاعات گفت: زیرساخت‌های مناسبی در حوزه فناوری اطلاعات وجود دارد و در نظر است خدمات بانکداری الکترونیک به نحو مناسبی گسترش یابد و گسترش تسهیلات برخط از مهمترین برنامه‌ها در این حوزه است.
احمد محمدی سرپرست مدیریت امور اعتباری بانک توسعه تعاون با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات بانک گفت: مدیریت ارشد بانک برنامه‌ها و تدابیر ویژه‌ای طی چندین ماه اخیر در حوزه‌های اعتباری، بازاریابی، خدمات بانکی به اجرا درآورده است و تمامی برنامه‌ها با جدیت دنبال شده و محقق گردیده است.
محمدی گفت: بهبود و اثربخشی سیاست‌های اعتباری بانک بسیار مهم بوده است و طی ماه‌های اخیر شرایط و مولفه‌های تسهیلات برای تعاونی‌ها، مشتریان و فعالین اقتصادی به سمت تسهیل‌گری گرایش داشته است و نظرات همکاران واحد‌های اجرایی نیز با رویکرد حداکثری سازی رضایت مشتریان لحاظ گردیده است.
در این جلسه که با حضور سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست برگزار شد، مهدی امین بیدختی مدیر شعب استان خراسان رضوی به ارایه کارنامه شعب استان پرداخت و در ادامه تعدادی از روسای شعب به نمایندگی از همه همکاران پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات متنوعی برای پیشبرد بهینه فرآیند‌های اجرایی مطرح نمودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر