کد خبر: ۸۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۲

جوایز برندگان دهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین اهدا شد

طی مراسمی با حضور برندگان ممتاز جوایز برندگان دهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین اهدا شد
جوایز برندگان دهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین اهدا شد

مخاطب ۲۴- به نقل ازپایگاه روابط عمومی بانک اقتصادنوین، مراسم اهدای جوایز دهمین دوره جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز این بانک با حضور برندگان ممتاز و مدیرعامل بانک اقتصادنوین روز چهارشنبه ۱۱ آبان ماه برگزار و جوایز برندگان اهدا شد.

جوایز برندگان دهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین اهدا شد
در ابتدای مراسم، علیرضا بلگوری، مدیرعامل بانک اقتصادنوین ضمن قدردانی از استقبال کم‌نظیر مشتریان از دهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز این بانک گفت: یقینا هم‌وطنان مشارکت‌کننده در سنت نیکوی قرض‌الحسنه به دنبال منافع مادی و جوایز جشنواره نیستند و هدف اصلی آن‌ها کمک به اقشار نیازمند جامعه است که خوشبختانه استقبال از این جشنواره مسیر ما را در تحقق این هدف متعالی هموارتر می‌کند.
او با تاکید بر اهمیت ایفای مسئولیت اجتماعی و همدلی و حمیت همه آحاد جامعه برای آبادانی کشور، افزود: بانک اقتصادنوین در راستای مسئولیت‌های حرفه‌ای خود در بانکداری در جهت رونق تولید، اشتغال و شکوفایی اقتصادی نقش قابل‌توجهی در تامین ارز مورد نیاز حوزه‌های استراتژیک مانند مواد غذایی، دارو و ... داشته و توانسته سهم خود را در رفع نیاز‌های معیشتی هم‌وطنان در شرایط سخت تحریم ایفا کند.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین مسئولیت اجتماعی را یکی از رویکرد‌های مهم این بانک اعلام کرد و گفت: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج جوانان، تسهیلات خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، ساخت و تکمیل ۴۲ مدرسه در مناطق کمتر برخوردار، مشارکت در طرح‌های خوداشتغالی استان سیستان و بلوچستان بخشی از اقدامات این بانک بوده که به پشتوانه حمایت و مشارکت مشتریان ارجمند انجام شده و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
بلگوری با اشاره بر این نکته که در بانک اقتصادنوین همواره تلاش کرده‌ایم با سپرده‌گذاران و تسهیلات گیرندگان با عدل و انصاف رفتار کنیم، بیان داشت: در سه سال گذشته موفق شدیم با ثبت عملکرد قابل‌توجه و کسب سود مطلوب، به انتظار سهامداران پاسخ مثبت دهیم و به سپرده‌گذاران‌مان نیز علاوه بر سود ماهانه، سود مازاد قطعی پرداخت کنیم.
او در پایان بر ترویج و گسترش فرهنگ قرض‌الحسنه به‌عنوان یک وظیفه ملی تاکید کرد و گفت: جشنواره‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز و منابع حاصل از آن، آثار مثبتی در زندگی اقشار نیازمند داشته است و به همین دلیل بر آنیم تا در سال‌های آتی نیز این جشنواره را با همین رویکرد برگزار کنیم.
گفتنی است، در این مراسم برندگان خوش‌اقبال جوایز ویژه این جشنواره، هدایای خود را دریافت کردند و جوایز سایر برندگان نیز به حسابشان نزد بانک اقتصادنوین واریز شد.
مشتریان ارجمند برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به صفحه اطلاع‌رسانی دهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه بانک اقتصادنوین مراجعه و یا با کارشناسان مرکز ۲۴ ساعته ارتباط با مشتریان این بانک با شماره ۴۸۰۳۱۰۰۰-۰۲۱ تماس حاصل کنند.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.