کد خبر: ۸۴۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶

عضو فراکسیون امید: شب قبل از انتخابات، عارف از اعضای فراکسیون خواست به لاریجانی رای دهند

یک عضو فراکسیون امید در مجلس گفت: شب قبل از رای‌گیری هیات‌رئیسه دائم آقای عارف در فراکسیون امید از اعضا خواستند که با توجه به شرایط کشور، فضای داخلی و بین المللی همه به آقای لاریجانی رای دهند.
سايت تدابير به نقل از عصر ايران، جلیل رحیمی‌جهان‌آبادی، ادامه داد: در آن جلسه آقای عارف گفتند که شرایط ایجاب می‌کند که ما در همه عرصه‌ها از جمله مجلس با یکدیگر همدلی و هم افزایی داشته باشیم و با توجه به این که اختلاف آرا مشخص شده بود از همه دوستان خواستند تا از ریاست لاریجانی حمایت کنیم که این مساله با اکثریت قاطع در فراکسیون امید مورد حمایت قرار گرفت.

وی با اعتقاد به اینکه ترکیب مجلس دهم ترکیبی فوق‌العاده پیچیده نسبت به همه مجالس شورای اسلامی در کشورمان است، اظهار کرد: این پیچیدگی به دلیل تعداد زیاد نیروهای مستقل و جدیدی است که وارد مجلس شده‌اند و اکثر آنها اگرچه به یک جناح وابستگی ندارند اما افرادی صاحب تحلیل و صاحب نظر هستند و برای هر موضوع و تصمیمی که در مجلس گرفته می‌شود تحلیل خاص خود را دارند.

رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به اینکه شخصیت دکتر لاریجانی به عنوان فردی توانمند و میان‌رو به تعادل و بالانس مجلس دهم بسیار کمک می‌کند، تصریح کرد: اخیرا هم لاریجانی با عارف در جهت برخی همکاری‌ها دیدار داشته‌اند و من خودم به شخصه خیلی امیدوار هستم که این مجلس مجلسی خوب، موفق و متعادل در عرصه‌های مختلف باشد.

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس شورای اسلامی با اعتقاد به اینکه هم افزایی فراکسیون امید و ولایت در مجلس دهم ادامه‌ خواهد داشت افزود: البته در هر طیفی ممکن است افراد رادیکالی حضور داشته باشند که اینها بقایشان در دامن‌زدن و دو قطبی کردن مجلس باشد، اما اکثریت قاطع و فراگیر مجلس دهم خواهان این هستند که با همدلی و هم افزایی امور را پیش ببرند و به دنبال دو قطبی کردن فضا و ترجیح دیدگاه‌های سیاسی خود در مجلس نیستند و در هر دو طرف تمایل به همگرایی مشهود است.

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه دغدغه مجلس این نیست که دولت در چهار سال بعدی بماند یا برود، افزود: دغدغه ما این است که مردم عملکرد درستی از دولت ببینند و انتخاب شفاف و آزاد آنان و تصمیمی که گرفته خواهد شد به نفع نظام و مردم باشد.

رحیمی جهان‌آبادی با تاکید بر این که ما نباید فضای تشتت میان مجلس و دولت را دامن بزنیم و سیاست خارجی موفقی که دولت داشته را نادیده بگیریم، گفت: البته نباید به اسم حمایت از دولت نیز قدرت نظارت مجلس را کاهش داد. اگر ما در حمایت از برجام به روزی برسیم که دست از نظارت بر برجام و عملکرد دولت در حوزه سیاسی خارجی برداریم این ظلم به مردم و نظام است.

وی یادآور شد: انتقادی که به مجلس نهم وارد بود، این بود که این مجلس در برخی موارد منافع حزبی و گروهی خود را بالاتر از منافع عمومی تعریف می‌کرد که این درست نیست و اگر این ماجرا در مجلس دهم هم اتفاق بیافتد موجه نیست، همه باید بدانند که اولویت، منافع ملی و سیاست‌های کلان نظام است و برجام و سیاست خارجی جز مسائل کلان ماست. اگر روزی منافع کلان و ملی ما قربانی منافع حزبی و جناحی شود این مسئله به حقوق مردم و کشور آسیب می‌زند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر