کد خبر: ۸۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۳

لپ‌تاپ ASUS Zenbook ۱۴ با پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U دیده شد

به تازگی شعبه شرکت ایسوس در کشور ترکیه تأیید کرده که نسل جدید لپ تاپ Zenbook ۱۴ با پردازنده‌های Ryzen ۷۰۰۰ و گرافیک مجتمع Radeon قابل سفارش خواهند بود، یکی از این پردازنده‌ها، پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U است. متأسفانه اطلاعاتی در خصوص مشخصات فنی این پردازنده در دست نداریم، اما با توجه به الگوی نام‌گذاری آن به نظر می‌آید که این پردازنده پر پایه معماری Zen ۳ است.
لپ‌تاپ ASUS Zenbook ۱۴ با پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U دیده شد

مخاطب ۲۴- به نقل ازمردم فردا؛ صفحه مربوط به این لپ تاپ، هر دو سری پردازنده Ryzen ۵۰۰۰ و Ryzen ۷۰۰۰ را ذکر کرده و سری Ryzen ۷۰۰۰ در اینجا به احتمال زیاد نسخه بهبودیافته چیپ‌های Cezanne است که بر پایه معماری Zen ۳ هستند. با این حساب، پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U که در لپ تاپ ASUS Zenbook ۱۴ به کار می‌رود، یک پردازنده ۸ هسته‌ای و بر پایه معماری Zen ۳ خواهد بود.

لپ‌تاپ ASUS Zenbook 14 با پردازنده Ryzen 7 7730U دیده شد

در خصوص دیگر مشخصات کلیدی نسل جدید لپ تاپ ASUS Zenbook ۱۴ می‌توانیم به نمایشگر ۱۴ اینچی ۲.۵K آن با بیشینه روشنایی ۴۰۰ نیت اشاره کنیم. وزن این لپ تاپ تنها ۱.۴ کیلوگرم بوده و امکانات ارتباطاتی متنوعی دارد. به خاطر اندازه کوچک ۱۴ اینچی و باتری بزرگ ۷۵ وات ساعتی و استفاده از پردازنده‌های بهینه، شارژدهی این لپ تاپ در نوع خود فوق العاده خواهد بود.

در خصوص پردازشگر گرافیکی، تنها جزئیاتی که شرکت ایسوس تأیید کرده مجهز بودن این لپ تاپ‌ها به گرافیک مجتمع Radeon است. با در نظر گرفتن اینکه این پردازنده‌ها به احتمال زیاد رفرش APU‌های Cezanne هستند، در آن‌ها با گرافیک داخلی RX Vega ملاقات خواهیم کرد و خبری از گرافیک داخلی RDNA نیست.

شرکت AMD به احتمال زیاد پردازنده‌های لپ تاپ Ryzen ۷۰۰۰U را اوایل سال آینده و در جریان رویداد CES ۲۰۲۳ معرفی می‌کند، البته این شرکت تا به این لحظه دو پردازنده لپ تاپ از سری Mendocino و بر پایه معماری Zen ۲ معرفی نموده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر