کد خبر: ۸۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۳

لپ‌تاپ ASUS Zenbook ۱۴ با پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U دیده شد

به تازگی شعبه شرکت ایسوس در کشور ترکیه تأیید کرده که نسل جدید لپ تاپ Zenbook ۱۴ با پردازنده‌های Ryzen ۷۰۰۰ و گرافیک مجتمع Radeon قابل سفارش خواهند بود، یکی از این پردازنده‌ها، پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U است. متأسفانه اطلاعاتی در خصوص مشخصات فنی این پردازنده در دست نداریم، اما با توجه به الگوی نام‌گذاری آن به نظر می‌آید که این پردازنده پر پایه معماری Zen ۳ است.
لپ‌تاپ ASUS Zenbook ۱۴ با پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U دیده شد

مخاطب ۲۴- به نقل ازمردم فردا؛ صفحه مربوط به این لپ تاپ، هر دو سری پردازنده Ryzen ۵۰۰۰ و Ryzen ۷۰۰۰ را ذکر کرده و سری Ryzen ۷۰۰۰ در اینجا به احتمال زیاد نسخه بهبودیافته چیپ‌های Cezanne است که بر پایه معماری Zen ۳ هستند. با این حساب، پردازنده Ryzen ۷، ۷۷۳۰U که در لپ تاپ ASUS Zenbook ۱۴ به کار می‌رود، یک پردازنده ۸ هسته‌ای و بر پایه معماری Zen ۳ خواهد بود.

لپ‌تاپ ASUS Zenbook 14 با پردازنده Ryzen 7 7730U دیده شد

در خصوص دیگر مشخصات کلیدی نسل جدید لپ تاپ ASUS Zenbook ۱۴ می‌توانیم به نمایشگر ۱۴ اینچی ۲.۵K آن با بیشینه روشنایی ۴۰۰ نیت اشاره کنیم. وزن این لپ تاپ تنها ۱.۴ کیلوگرم بوده و امکانات ارتباطاتی متنوعی دارد. به خاطر اندازه کوچک ۱۴ اینچی و باتری بزرگ ۷۵ وات ساعتی و استفاده از پردازنده‌های بهینه، شارژدهی این لپ تاپ در نوع خود فوق العاده خواهد بود.

در خصوص پردازشگر گرافیکی، تنها جزئیاتی که شرکت ایسوس تأیید کرده مجهز بودن این لپ تاپ‌ها به گرافیک مجتمع Radeon است. با در نظر گرفتن اینکه این پردازنده‌ها به احتمال زیاد رفرش APU‌های Cezanne هستند، در آن‌ها با گرافیک داخلی RX Vega ملاقات خواهیم کرد و خبری از گرافیک داخلی RDNA نیست.

شرکت AMD به احتمال زیاد پردازنده‌های لپ تاپ Ryzen ۷۰۰۰U را اوایل سال آینده و در جریان رویداد CES ۲۰۲۳ معرفی می‌کند، البته این شرکت تا به این لحظه دو پردازنده لپ تاپ از سری Mendocino و بر پایه معماری Zen ۲ معرفی نموده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر