کد خبر: ۸۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸

قدردانی معاون وزیر صمت و رئیس پدافند غیرعامل كشور از مدیر عامل فولاد مباركه

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: حملات سایبری گسترده به فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه، جزو حملات بزرگ سایبری در جهان بود.
قدردانی معاون وزیر صمت و رئیس پدافند غیرعامل كشور از مدیر عامل فولاد مباركه

مخاطب24- محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، در دومین همایش کمیته پدافند غیرعامل صنایع معدنی ضمن بیان این مطلب گفت: بخش صنعت و معدن کشور به‌ویژه بخش فولاد به یکی از نقاط قوت تبدیل شده و به‌جرئت می‌توان گفت که دستاوردها و زیربناهای ایجادشده طی دو دهه اخیر، علاوه بر ایجاد خودکفایی در صنعت فولاد، آسیب‌پذیری آن به‌شدت کاهش یافته است.

قدردانی معاون وزیر صمت و رئیس پدافند غیرعامل كشور از مدیر عامل فولاد مباركه

 

از واردات پیچ و مهره تا تولید فولاد زنگ‌نزن
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: تحریم‌های بین‌المللی از 10 سال پیش بر مواد اولیه و به‌طور مشخص بر فولاد مبارکه اعمال شد، اما نه‌تنها خدشه‌ای در روند زنجیره تولید ایجاد نشد، بلکه این زنجیره توسعه یافت. این در حالی بود که همه نوع تجهیزات موردنیاز این صنعت اعم از پیچ و مهره، اسکلت فلزی، سیمان و... وارد می‌شد و برای تعمیر یا به‌روزرسانی خطوط تولید، باید کارشناس خارجی وارد کشور می‌شد و خطوط تولید برای چند ماه متوقف می‌ماند؛ اما الآن 90 درصد تجهیزات و قطعات در داخل ساخته می‌شود و به دانش فنی بسیاری از محصولات مانند فولادهای الکتریکی و زنگ‌نزن که عمدتا وارداتی بودند دست یافته‌ایم.

طیب‌نیا تصریح کرد: دشمن نتوانست با تحریم، ما را در تولید و توسعه متوقف کند؛ بنابراین سعی کرد با حملات سایبری اقدام به خرابکاری کند و در ساعت 5:45 ششم تیر 1401 حملات گسترده سایبری به مجتمع فولاد مبارکه، سبا، فولاد هرمزگان و فولاد خوزستان انجام شد، اما وجود سیستم‌های توانمند و کمیته‌های امنیتی از سال‌های قبل در این مجموعه ایجاد شده و ریسک‌های مختلف را بررسی کرده بود.

وی افزود: این حملات، چندجانبه و چندلایه با هدف از کار انداختن خطوط تولید برای ماه‌ها طراحی شده بود. دشمن سعی داشت با خرابکاری و گرفتن کنترل سیستم‌ها، اقدامات خرابکارانه بعدی را طراحی کند. این حملات جزو سه‌چهار حمله بزرگ سایبری دنیا بوده و همچنان هم روزانه 400 تا 500 هشدار امنیتی در سیستم‌ها اعلام می‌شود که همکاران با هوشیاری با آن‌ها مقابله می‌کنند.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در تشریح چگونگی مدیریت این بحران گفت: تا ظهر همان روز، جلسه‌ای با حضور عالی‌ترین مسئولان سطح (افتا، پدافند غیرعامل و نهادهای امنیتی) برگزار شد. برای بازیابی حادثه، تیم‌هایی در بخش حادثه‌دیده حضور یافتند و جهادگرانه و خودجوش، به‌صورت شبانه‌روزی طی 36 ساعت توانستند آن‌ها را بازیابی کنند. پس از آن همه واحدها به مدار تولید برگشت و طی همان روزها 3 رکورد تولید نیز به ثبت رسید.

طیب‌نیا ادامه داد: موضوع دیگر مبحث رسانه است. محصولات شرکت همان روز در بورس عرضه شد؛ چراکه اعلام عدم عرضه محصول در بورس، به‌نوعی محقق شدن اهداف دشمن از حملات سایبری بود، اما با مدیریت رسانه‌ای و فنی، عرضه با قیمت مناسب در فضایی آرام، انجام گرفت.

وی با بیان اینکه هدف نهایی دشمن متوقف کردن چرخ صنعت است، گفت: خوشبختانه هوشیار شده‌ایم و دشمن نمی‌تواند در این سطح به ما ضربه بزند و آسیب‌پذیری ما به‌شدت کاهش پیدا کرده است. تحریم‌ها نیز موجب شد علاوه بر افزایش تولید، در بیش از 90 درصد حجم تجهیزات و قطعات به خودکفایی برسیم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: نقطه آسیب ما نقطه قوت دشمن نیست. نقاط قوت ما در میان شعارهای ما نظیر عدالت‌طلبی، آزادی و استقلال است و دشمن از این حوزه‌ها وارد می‌شود. در طراحی داعش و حتی اغتشاشات اخیر، از انقلاب الگوبرداری کردند و آن را به مدل تبدیل کردند.

طیب‌نیا گفت: بیش از آنکه دغدغه ما تحریم‌ها و حملات سایبری باشد، بیش از 60 درصد زمان را باید صرف حواشی داخلی کنیم. اگر بخواهیم به موضوع پدافند داخل بپردازیم، باید بتوانیم دغدغه‌های صنعتگر و مدیر و کارگر را کم کنیم. در این حالت خطرات دشمن خارجی را هم می‌توانیم به حداقل برسانیم.

لزوم توجه به مسائل اجتماعی، سیاسی و حاشیه‌ای در پدافند غیرعامل
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه باید در حوزه داخلی به‌عنوان پدافند غیرعامل روی مسائل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی باید کار کنیم، گفت: وقتی یک صنعت توسط دشمن مورد حمله قرار می‌گیرد و وقتی برخی افراد داخلی خواسته‌های خود را برآورده‌نشده می‌بینند، عملیات رسانه‌ای سنگین مثلا فساد 92 هزار میلیاردی را مطرح می‌کنند و به صنعت کشور حمله می‌کنند.

وی افزود: پدافند غیرعامل به مباحث اجتماعی و امنیتی داخلی نیز مرتبط است. این موضوع هجمه‌های رسانه‌ای سنگین و آسیب‌های مادی و معنوی و اجتماعی به بار آورد و موجب تضعیف روحیه و امید مردم شد و خوراک رسانه‌های معاند و زمینه بروز اغتشاشات را فراهم کرد؛ بنابراین در حوزه پدافند غیرعامل باید روی این موضوع‌ها بیشتر کار کنیم.

گفتنی است در پایان این همایش، معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو و رئیس پدافند غیرعامل کشور با اهدای لوح تقدیر به مدیرعامل و مدیر حراست فولاد مبارکه از اقدامات به‌موقع و مؤثر این شرکت در حوزه پدافند غیرعامل و به‌ویژه مدیریت حواشی حمله سایبری صورت گرفته به فولاد مبارکه قدردانی کردند.

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر