کد خبر: ۷۹۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳
برای نخستین بار در فولاد مبارکه انجام شد؛

مدیرعامل فولاد مبارکه از تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خط نهایی نورد سرد برای نخستین بار در شرکت خبر داد.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، روز چهارشنبه به همراه جمعی از معاونان و مدیران شرکت، ضمن حضور در ناحیه نورد سرد، پس از دیدار با مدیران و کارکنان این ناحیه از نزدیک فرایند تولید در این خط را مورد بازدید قرار داد و تصریح کرد: همان‌گونه که پیش‌ازاین تأکید شده بود، باید از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم که خوشبختانه امروز با راه‌اندازی مجدد این خط، گام دیگری در مسیر پاسخ‌گویی هرچه بهتر و بیشتر به نیاز بازار و مشتریان برداشته شد.
مدیرعامل فولاد مبارکه از تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خط نهایی نورد سرد برای نخستین بار در شرکت خبر داد.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، روز چهارشنبه به همراه جمعی از معاونان و مدیران شرکت، ضمن حضور در ناحیه نورد سرد، پس از دیدار با مدیران و کارکنان این ناحیه از نزدیک فرایند تولید در این خط را مورد بازدید قرار داد و تصریح کرد: همان‌گونه که پیش‌ازاین تأکید شده بود، باید از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم که خوشبختانه امروز با راه‌اندازی مجدد این خط، گام دیگری در مسیر پاسخ‌گویی هرچه بهتر و بیشتر به نیاز بازار و مشتریان برداشته شد.

مدیرعامل فولاد مبارکه از تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خط نهایی نورد سرد برای نخستین بار در شرکت خبر داد.

 

وی با بیان اینکه خط اسلیتر به لطف خداوند و با همت کارکنان، مجددا در مدار تولید قرار گرفته است گفت: یکی از اهداف ترسیم‌شده در رویکرد جدید مدیریت فولاد مبارکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود است. به لطف خداوند در کشور ما و به‌طور مشخص در فولاد مبارکه، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خیلی خوبی ایجاد شده، ولی متأسفانه به نحو مطلوب از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در کنار برنامه‌های توسعه جدی، بلندپروازانه و ارزشمندی که در فولاد مبارکه آغاز کرده‌ایم، در حوزه‌های مختلف اعم از خطوط زنجیره تولید و حوزه‌های زیرساختی و توسعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها را مورد مطالبه و تأکید قرار داده‌ایم.

وی وارد مدار شدن این خط را مصداق بارز این رویکرد دانست و گفت: واحد مذکور با زحمات شبانه‌روزی همکاران داخلی، پس از اینکه چندین سال متوقف بوده، بار دیگر با استفاده از تجارب همکاران و با قوت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

بنابر اظهارات مدیرعامل فولاد مبارکه با بهره‌برداری از این خط تولید، علاوه بر اینکه بهره‌وری تجهیزات و نیروی انسانی ارتقا یافته است، شاهد این خواهیم بود که ورق موردنیاز مشتریان در عرض‌های پایین و ترکیبی و به‌طورکلی محصولات مورد سفارش مشتریان و نیاز بازار را با سهولت و کیفیت بهتری تولید و عرضه خواهیم کرد.

 طیب‌نیا اظهار امیدواری کرد سایر برنامه‌های شرکت برای رضایتمندی هرچه بیشتر مشتریان یکی پس از دیگری با همت همکاران به ثمر برسد تا هرچه زودتر به‌طور کامل کشور از واردت ورق‌های فولادی بی‌نیاز گردد.

در پی کسب این موفقیت ارزشمند، خبرنگار فولاد نظر برخی مدیران و دست‌اندرکاران این ناحیه را جویا شده است که ماحصل این گفت‌وگوها را در ادامه می‌خوانید.

بهزاد بهادرانی، مدیر ناحیه نورد سرد
با عنایت به تأکید مدیریت ارشد سازمان مبنی بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در زنجیره تولید فولاد مبارکه و پاسخ‌گویی حداکثری به نیاز بازار و کشور، پروژه‌ای تحت عنوان تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خطوط نهایی نورد سرد، تعریف شد. در حال حاضر، جهت تولید محصولات با عرض پایین که موردنیاز مشتریان فولاد مبارکه است، لازم است از ابتدای زنجیره تولید در واحد ریخته‌گری، تختال با عرض پایین تولید شود و سپس با همین عرض پایین سیکل تولید را در ناحیه نورد گرم و به دنبال آن در ناحیه نورد سرد طی کند. با کسب این موفقیت می‌توان ضمن کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و با سرعت بیشتر به‌طور هم‌زمان، محصولات متنوع و کیفی‌تری را به مشتریان تحویل داد. نکته قابل‌توجه در این زمینه این است که تمامی اقدامات لازم برای راه‌اندازی این خط تولید با اتکا به توان فنی موجود و همکاری همکاران گروه فنی و پشتیبانی شامل تعمیرات و تعمیرگاه مرکزی، دفاتر فنی تولید و تعمیرات فنی ناحیه نورد سرد انجام‌ شده است.

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی
با توجه به اینکه تولید محصولات با عرض پایین منجر به کاهش بهره‌وری کل سیکل تولید فولاد مبارکه می‌شود، پروژه مزبور طوری تعریف شد که از ابتدای سیکل تولید فولاد در واحد ریخته‌گری، تختال با عرض بالا تولید شود و در پایان سیکل تولید در ناحیه نورد سرد، در واحد اسلیتر خطوط نهایی، کلاف موردنیاز مشتری با عرض درخواستی برش طولی داده‌ شود. در این حالت عملا با تولید یک کلاف، برای نخستین بار فولاد مبارکه قادر خواهد بود در آن‌ واحد، پاسخگوی دو یا چند مشتری باشد.

احمد آقایی، رئیس برنامه‌ریزی و کنترل تولید نورد سرد
یکی از عواملی که در طول فرایند تولید از فولادسازی تا نورد گرم و نورد سرد بر بهره‌وری تولید تأثیر می‌گذارد، عرض محصولات تولیدی است. بر این اساس همواره جذب سفارش‌های مذکور با سخت‌گیری‌هایی همراه بوده است. بر اساس داده‌کاوی‌های انجام‌شده، ۱۰۰ هزار تن از سفارش‌ها با عرض کمتر از ۱۰۰۰ میلی‌متر، در طول یک سال گذشته قابل ادغام و تولید با عرض نامتقارن بوده است که با جذب تقاضاهای بالقوه بازار، امکان افزایش آن نیز وجود دارد. حتی با انجام بازاریابی‌های جدید می‌توان سفارش‌ها با عرض‌های ۳۰۰ تا ۶۵۰ میلی‌متر را نیز به سبد محصولات فولاد مبارکه اضافه کرد. بدین ترتیب، این پروژه علاوه بر کاهش محدودیت‌ها در ثبت سفارش مشتری و به‌تبع آن افزایش دامنه سفارش‌ها و توسعه سبد محصولات مشتری، ارزش‌افزوده قابل‌توجهی را نیز به همراه خواهد داشت. با به‌کارگیری سیستمی که طراحی و پیاده‌سازی آن در حال انجام است، می‌توان یک کلاف را برای دو یا چند سفارش یا مشتری تولید کرد.

با انجام و تکمیل دیگر فازهای این پروژه، ضمن کاهش زمان‌ تولید سفارش‌ها، افزایش کیفیت محصولات تولیدی، کاهش هزینه‌های فرایندی مرتبط، افزایش رضایت مشتریان، کاهش دوره تأخیرها و افزایش راندمان کل زنجیره تولید محقق خواهد شد.

گفتنی است مدیر عامل فولاد مبارکه در جریان حضور در ناحیه نورد سرد ضمن دیدار با کارکنان تولید و تعمیرات این ناحیه از زحمات و مشارکت جمعی آن ها در اجرای پروژه ها قدردانی کرد.

برچسب ها: فولاد مبارکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر