کد خبر: ۸۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹

پرداخت بیش از ۵۲۱۷ میلیارد ریال تسهیلات از سوی بانک توسعه تعاون البرز در نیمه اول سال

در ۶ ماه نخست سال جاری بیش از ۵۲۱۷ میلیارد ریال تسهیلات در قالب ۱۵۶۹ فقره پرونده اعتباری به بخش‌های مختلف اقتصادی استان شامل صنعت و معدن، کشاورزی، بازرگانی خدمات، اشتغالزایی و حمایتی از سوی بانک توسعه تعاون البرز پرداخت شده است.
پرداخت بیش از ۵۲۱۷ میلیارد ریال تسهیلات از سوی بانک توسعه تعاون البرز در نیمه اول سال

مخاطب24- به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب استان البرز بانک توسعه تعاون، مدیر شعب استان با بیان این مطلب اعلام کرد: حمایت از بخش صنعت و تولید استان البرز، یکی از قطب‌های صنعتی و تولیدی کشور از اهمیت بسزایی در سیاست‌های تدوین شده بانک توسعه تعاون برخوردار است و ما از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نکرده و همواره در کنار تولیدکنندگان حضور داریم، ولی نیازمند حمایت و تعامل جدی صنعتگران، تولیدکنندگان و صاحبان سرمایه هستیم تا با تقویت و رفع معضل کمبود منابع مالی با تمام توان به وظایف خود عمل کنیم.

پرداخت بیش از ۵۲۱۷ میلیارد ریال تسهیلات از سوی بانک توسعه تعاون البرز در نیمه اول سال

غیاثی حمایت از بخش تعاون و تولید را راهبرد اصلی بانک در تصمیم گیری و سیاستگذاری‌ها اعلام کرد و گفت: بخشنامه‌ها و سیاست‌های ابلاغی مدیران ارشد بانک و استان برپایه حمایت از تولید و اشتغال با اولویت بخش تعاون در راستای افزایش سطح تولید و اشتغال استان بنا شده، ولی این حمایت‌ها نیازمند تامین نقدینگی و منابع مالی است که با تعامل و همکاری دو طرفه، بین بانک و صاحبان سرمایه و شرکت‌های تولیدی همچون سنوات قبل با تمام قدرت در مسیر حمایت از تولید و اشتغال استان گام برداریم.

وی در پایان با اشاره به پرداخت بیش از ۵۲۱۷ میلیارد ریال تسهیلات در ۶ ماه نخست سال گفت: با اینکه منابع مالی کاهش یافته و بانک‌ها در تنگنای مالی قرار دارند، ولی با تمام توان همچنان در خدمت تولید و اشتغال استان بوده ایم و از تمام ابزار و اختیارات خود در جهت رفع مشکل شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی استفاده کرده ایم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر