کد خبر: ۸۱۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۸

پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار فقره تسهیلات در شعب بانک توسعه تعاون

سرپرست بانک توسعه تعاون در جلساتی با حضور رئیس کل بانک مرکزی در استان فارس، از پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار فقره تسهیلات از سوی این بانک خبر داد.
پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار فقره تسهیلات در شعب بانک توسعه تعاون

مخاطب24- سرپرست بانک توسعه تعاون به منظور شرکت در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس، شورای هماهنگی بانک‌های استان، گفتگو با فعالان و سرمایه گذاران اقتصادی و بازدید از شعب بانک به شیراز سفر کرد.

پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار فقره تسهیلات در شعب بانک توسعه تعاون


محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های فارس اظهار داشت: سیاست‌های صحیح بانک مرکزی مبتنی بر کنترل نقدینگی بوده است و این بانک نیز به تبعیت از سیاست کلی نظام بانکی، ضمن حمایت از واحد‌های تولیدی، شرایط را برای کنترل نقدینگی مهیا نموده است.
وی افزود: در این راستا بانک توسعه تعاون سقف اختیارات استان‌ها را در صدور ضمانت نامه و اعتبار اسنادی داخلی دو برابر کرده است.
سرپرست بانک توسعه تعاون در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان تاکید کرد: بانک توسعه تعاون عهده‌دار تکالیف متعددی در پرداخت تسهیلات معرفی شدگان نهاد‌های حمایتی، فرزند آوری و پرداخت وام ازدواج جوانان بوده است و عاملیت طرح‌های مهم ملی از جمله بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، ماده ۵۲ و ماده ۵۶ قانون الحاق و اشتغال زا روستایی و عشایری به پیش برده است و عملکرد بانک نشان دهده این است که بالای ۹۰ درصد تکالیف خود را انجام داده است و در سال جاری بطور ماهانه بیش از ۱۲ هزار فقره تسهیلات در شعب بانک پرداخت شده است.
وی گفت: برای رفع مشکلات بانک‌ها در استان و کمک به خدمات رسانی مناسب‌تر به مردم در بررسی مشکلات بانک‌ها در سطح استان باید تحلیل درستی داشته باشیم و آسیب شناسی نیز انجام گیرد.
شیخ حسینی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تامین مالی کشور بر عهده شبکه بانکی است بیان کرد: شایسته است سهم بازار سرمایه در تامین مالی اقتصاد افزایش یابد و تکالیف دولتی بر عهده بانک‌ها تا حدی تعدیل یابد.
رئیس کل بانک مرکزی کشور نیز در شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی تصریح کرد: نقدینگی باید به سمت فعالیت‌های مولد هدایت شود، و نظام بانکی نیز در همین مسیر فعالیت‌های خود را به پیش برده است.
وی با تاکید بر کنترل نقدینگی در کشور افزود: مازاد نقدینگی ارتباط تنگاتنگ با تورم ایجاد می‌کند و این نکته‌ای است که راه حل خاص خود را دارد.
صالح آبادی درخصوص رصد عملکرد شعب بانک‌ها در کشور اعلام کرد: برای نظارت بر کلیه شعب بانک‌ها در سراسر کشور سامانه‌ای راه‌اندازی گردیده است که بر اساس آن در هر لحظه میزان و میانگین تسهیلات ارائه شده از سوی هر شعبه قابل رصد می‌باشد.
سرپرست بانک توسعه تعاون در ادامه سفر یک روزه از شعب حافظ، شهید چمران و مرکزی شهر شیراز بازدید و از نزدیک با همکاران این شعب گفتگو کردند وی همچنین به همراه نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی، رستم و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با اعضای اتاق تعاون فارس نیز تشکیل جلسه دادند.
نشست با تعدادی از فعالان اقتصادی استان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز از دیگر برنامه این سفر بود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.