کد خبر: ۸۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴

تقدیر رشنوادی از تلاش خانواده بزرگ بیمه سرمد در نهمین سالروز تاسیس شرکت

مدیرعامل بیمه سرمد در پیام خود به مناسبت فرارسیدن نهمین سالروز تاسیس بیمه سرمد، از تلاش همکاران خود برای عبور از فراز و نشیب‌های سال‌ گذشته، ارتقای کارآمدی، افزایش پرتفوی و معرفی برند سرمد به عنوان شرکتی خوشنام، بی‌حاشیه و درخشان در صنعت بیمه قدردانی کرد.
تقدیر رشنوادی از تلاش خانواده بزرگ بیمه سرمد در نهمین سالروز تاسیس شرکت

مخاطب24-به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد، متن پیام یعقوب رشنوادی به این شرح است:

تقدیر رشنوادی از تلاش خانواده بزرگ بیمه سرمد در نهمین سالروز تاسیس شرکت
همکاران گرامی؛ 
اول آبان، نهمین سالروز تأسیس شرکت بیمه سرمد، بهانه‌ای است برای قدردانی از تلاش‌های مدیران و کارکنان و ارج نهادن به همراهی و همکاری شما سروران گرامی. تلاش‌هایی که با هدف رفع چالشها، ارتقای کارآمدی، افزایش پرتفوی و معرفی برند سرمد به عنوان شرکتی خوشنام، بی‌حاشیه و درخشان در صنعت بیمه به ثمر نشست. 
ما به داشتن همکارانی چون شما که برای تحقق اهداف شرکت، همه تلاش خود را به کار می‌بندید، افتخار می‌کنیم و خدا را شاکریم که یک سال دیگر توفیق داشتیم به مشتریان گرانقدر در سرتاسر ایران عزیز خدمت کنیم.
سال 1401، پس از سال پرفراز و نشیب گذشته، سالی است که تمام تلاش ما معطوف به جبران کاستی‌ها و عقب ماندگی‌ها است و برنامه عملیاتی شرکت بر جبران زیان‌های سال 1400 تمرکز داشت تا بتوانیم به نقطه‌ سربه‌سری در سال ۱۴۰۱ دست یابیم و با امیدی مضاعف به سودآوری نهادینه شده سال‌های آتی نگاه کنیم و روند سودآوری شرکت را محقق سازیم. 
بی‌شک، سال 1401 نقطه عطف فعالیت‌های شرکت بیمه سرمد و آغاز راهی است که با یک برنامه مدون برای درخشش در صنعت بیمه در پیش گرفته‌ایم. 
فرارسیدن اول آبان ماه، نهمین سالروز تأسیس شرکت بیمه سرمد که آغاز به کار و روند رشد و بالندگی آن مرهون اراده‌های بزرگ و تلاش‌های ارزشمند سهامداران بزرگ آن از جمله بانک معظم صادرات ایران و چند دوره مدیریت و کارکنان بزرگوار مختلفی است، را به یکایک اعضای خانواده بزرگ این شرکت، سهامداران گرامی، اعضای هیأت مدیره، مدیران و همکاران عزیز صمیمانه تبریک و شادباش می‌گویم.
از خداوند بزرگ مسئلت دارم به پشتوانه فضل خویش، ما را در خدمت‌رسانی به مشتریان گرامی یاری کند و جایگاه شرکت در بین شرکت‌های  بیمه کشور در سال جدید فعالیت آن، بیش از پیش ارتقاء یابد.

یعقوب رشنوادی 
مدیرعامل

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر