کد خبر: ۷۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱

سید ضیاء ایمانی: تامین مالی پروژه‌های صنعت پتروشیمی در بانک صادرات ایران

​مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: هم‌افزایی شبکه بانکی کشور و صنایع مادر، ظرفیت‌های بزرگتری برای خدمت به مردم ایجاد می‌کند و بانک صادرات ایران با این هدف، برای تامین مالی صنعت پتروشیمی آمادگی کامل دارد.
سید ضیاء ایمانی: تامین مالی پروژه‌های صنعت پتروشیمی در بانک صادرات ایران
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سید ضیاء ایمانی در سفر به استان خوزستان در دیدار با برخی مدیران بنگاه‌های تولیدی و واحدهای بزرگ پتروشیمی کشور با تاکید بر این مطلب افزود: شبکه بانکی کشور و شبکه صنعت و تولید کشور دو مجموعه هم‌راستا و هماهنگ هستند که با هم‌افزایی بیشتر، ظرفیت‌های بزرگ‌تری را برای خدمت به مردم و اقتصاد کشور فراهم خواهند کرد و بانک صادرات ایران از تمامی ظرفیت‌های موجود در کشور و شعب خارج از کشور برای حمایت از صنعت پتروشیمی استفاده خواهد کرد.
 
سید ضیاء ایمانی: تامین مالی پروژه‌های صنعت پتروشیمی در بانک صادرات ایران
 
 
ایمانی با تاکید بر اینکه بانک صادرات ایران با تمام توان برای ارائه خدمات به صنعت پتروشیمی آمادگی کامل دارد، افزود: بانک صادرات ایران با داشتن شعب در اغلب کشورهای حاشیه خلیج فارس، لبنان و اروپا قادر به ارائه تمامی خدمات مالی و بانکی است. همچنین بانک صادرات ایران با داشتن شرکت‌های مختلف ابزاری از جمله صرافی سپهر، کارگزاری بانک صادرات، بیمه سرمد، تامین سرمایه سپهر و... امکان تامین مالی ارزی پروژه‌های صنعت پتروشیمی در خارج از مرزهای کشور را نیز دارد. 
 
مدیرعامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: این بانک برای حمایت از سرمایه‌گذاری‌های ثابت و شرکت در پروژه‌های بزرگ به صورت مستقل و سندیکایی، خدمات متنوع خود را از جمله تامین مالی به صورت سرمایه در گردش، اعتبارات اسنادی و ضمانت‌نامه و سایر خدمات مورد نیاز صنعت پتروشیمی، جدی‌تر از گذشته ارائه خواهد کرد. 
 
ایمانی همچنین با اشاره به ظرفیت اوراق گام برای تامین مالی پروژه‌های بزرگ صنعتی، افزود: استفاده از این اوراق فرصت خوبی برای واحدهای تولیدی در جهت بهره بردن از ظرفیت‌های بازار سرمایه است.
گواهی اعتبار مولد (گام)، یک ضمانت‌نامه با قابلیت معامله در بازار پول و سرمایه است که در چ
ارچوب مدیریت نقدینگی بانک مرکزی، تلاش می‌کند امکان تأمین غیرتورمی سرمایه در گردش مورد نیاز زنجیره تولید را فراهم کند. 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر