کد خبر: ۷۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۸

تعویض آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه

آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه برای نخستین بار با استفاده از ظرفیت‌های داخلی تعویض و آرمیچر معیوب برای انجام تعمیرات اساسی در داخل شرکت به کارگاه برق انتقال یافت.
تعویض آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه

به گزارش مخاطب ۲۴ مجتبی رمضانی فورمن تعمیرات نواحی فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر گفت: پیرو اطلاع‌رسانی ناحیه نورد گرم در خصوص جرقه‌زنی و ایجاد آرک در موتورDC-4410KW)R1B) واحد رافینگ و پس از حضور چندباره متخصصان کارگاه برق و پیمانکاران تعمیرگاه مرکزی در محل و انجام بررسی‌های کارشناسی و برگزاری جلسات هماهنگی متعدد با نفرات مرتبط واحد رافینگ، مشکل ناشی از ناهمواری سطح کلکتور آرمیچر موتور تشخیص داده شد.

تعویض آرمیچر ۶۲ تنی موتور رافینگ نورد گرم فولاد مبارکه

 

 

وی در تشریح اقدامات بعدی برای حل این مشکل گفت: مقرر شد در شات‌دان سالانه ناحیه نورد گرم آرمیچر مذکور با یدک موجود تعویض و آرمیچر معیوب تعمیر شود. بنابراین در ابتدای شهریورماه عملیات تعویض آرمیچر 4410 کیلوواتی رافینگ با برداشتن نیمه استاتور بالا، خارج کردن آرمیچر معیوب، مونتاژ آرمیچر جدید و نیمه استاتور بالایی، تست و راه‌اندازی اولیه و در نهایت بستن متعلقات و کاور رویی موتور توسط نفرات شرکت پیمانکار با همکاری نفرات کارگاه برق تعمیرگاه مرکزی و نفرات واحد رافینگ تنها در مدت‌زمان 3 روز و برای نخستین بار در فولاد مبارکه انجام شد و این موتور به ناحیه نورد گرم تحویل گردید.

بنابر اظهارات مجتبی رمضانی آرمیچر معیوب نیز جهت انجام تعمیرات اساسی شامل مراحل سنگ‌زنی و شیارتراشی کلکتور به کارگاه برق انتقال داده شد.

فورمن تعمیرات نواحی فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه موتور R1 واحد رافینگ بزرگ‌ترین موتور DC فولاد مبارکه است و آماده‌به‌کاری آن در ناحیه نورد گرم و همچنین فولاد مبارکه از اهمیت زیادی برخوردار است، در بخش پایانی سخنان خود از حمایت‌ها و همکاری‌های مدیریت تعمیرگاه مرکزی، رئیس کارگاه برق و تلاش شبانه‌روزی همکاران کارگاه برق، قسمت رافینگ نورد گرم و همکاران شاغل در شرکت پیمانکاری ذی‌ربط تقدیر و تشکر کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
برگزیده
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد مردم بیشتر کار کنند صدراعظم جدید آلمان می‌خواهد مردم بیشتر کار کنند
اقتصاددانان هشدار می‌دهند که کانون استراتژی رشد اقتصادی فردریش مرتس یعنی برنامه هزینه‌کرد یک تریلیون یورویی مبتنی بر بدهی، ممکن است ضرورت بیشتری به حل مسئله ساعات کاری در این کشور ببخشد. کلمنس فیوئست، رئیس اندیشکده اقتصادی ایفو (Ifo)، می‌گوید: «پول بیشتر جاده‌ها و پل‌های جدید نمی‌سازد، ما برای انجام این کار به کارگران بیشتری نیاز داریم.»
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
صفحه خبر بالای تصاویر