کد خبر: ۷۹۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳
برای نخستین بار در فولاد مبارکه انجام شد؛

مدیرعامل فولاد مبارکه از تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خط نهایی نورد سرد برای نخستین بار در شرکت خبر داد.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، روز چهارشنبه به همراه جمعی از معاونان و مدیران شرکت، ضمن حضور در ناحیه نورد سرد، پس از دیدار با مدیران و کارکنان این ناحیه از نزدیک فرایند تولید در این خط را مورد بازدید قرار داد و تصریح کرد: همان‌گونه که پیش‌ازاین تأکید شده بود، باید از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم که خوشبختانه امروز با راه‌اندازی مجدد این خط، گام دیگری در مسیر پاسخ‌گویی هرچه بهتر و بیشتر به نیاز بازار و مشتریان برداشته شد.
مدیرعامل فولاد مبارکه از تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خط نهایی نورد سرد برای نخستین بار در شرکت خبر داد.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، روز چهارشنبه به همراه جمعی از معاونان و مدیران شرکت، ضمن حضور در ناحیه نورد سرد، پس از دیدار با مدیران و کارکنان این ناحیه از نزدیک فرایند تولید در این خط را مورد بازدید قرار داد و تصریح کرد: همان‌گونه که پیش‌ازاین تأکید شده بود، باید از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم که خوشبختانه امروز با راه‌اندازی مجدد این خط، گام دیگری در مسیر پاسخ‌گویی هرچه بهتر و بیشتر به نیاز بازار و مشتریان برداشته شد.

مدیرعامل فولاد مبارکه از تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خط نهایی نورد سرد برای نخستین بار در شرکت خبر داد.

 

وی با بیان اینکه خط اسلیتر به لطف خداوند و با همت کارکنان، مجددا در مدار تولید قرار گرفته است گفت: یکی از اهداف ترسیم‌شده در رویکرد جدید مدیریت فولاد مبارکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود است. به لطف خداوند در کشور ما و به‌طور مشخص در فولاد مبارکه، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خیلی خوبی ایجاد شده، ولی متأسفانه به نحو مطلوب از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در کنار برنامه‌های توسعه جدی، بلندپروازانه و ارزشمندی که در فولاد مبارکه آغاز کرده‌ایم، در حوزه‌های مختلف اعم از خطوط زنجیره تولید و حوزه‌های زیرساختی و توسعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها را مورد مطالبه و تأکید قرار داده‌ایم.

وی وارد مدار شدن این خط را مصداق بارز این رویکرد دانست و گفت: واحد مذکور با زحمات شبانه‌روزی همکاران داخلی، پس از اینکه چندین سال متوقف بوده، بار دیگر با استفاده از تجارب همکاران و با قوت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

بنابر اظهارات مدیرعامل فولاد مبارکه با بهره‌برداری از این خط تولید، علاوه بر اینکه بهره‌وری تجهیزات و نیروی انسانی ارتقا یافته است، شاهد این خواهیم بود که ورق موردنیاز مشتریان در عرض‌های پایین و ترکیبی و به‌طورکلی محصولات مورد سفارش مشتریان و نیاز بازار را با سهولت و کیفیت بهتری تولید و عرضه خواهیم کرد.

 طیب‌نیا اظهار امیدواری کرد سایر برنامه‌های شرکت برای رضایتمندی هرچه بیشتر مشتریان یکی پس از دیگری با همت همکاران به ثمر برسد تا هرچه زودتر به‌طور کامل کشور از واردت ورق‌های فولادی بی‌نیاز گردد.

در پی کسب این موفقیت ارزشمند، خبرنگار فولاد نظر برخی مدیران و دست‌اندرکاران این ناحیه را جویا شده است که ماحصل این گفت‌وگوها را در ادامه می‌خوانید.

بهزاد بهادرانی، مدیر ناحیه نورد سرد
با عنایت به تأکید مدیریت ارشد سازمان مبنی بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در زنجیره تولید فولاد مبارکه و پاسخ‌گویی حداکثری به نیاز بازار و کشور، پروژه‌ای تحت عنوان تولید کلاف سرد با عرض نامتقارن در واحد اسلیتر خطوط نهایی نورد سرد، تعریف شد. در حال حاضر، جهت تولید محصولات با عرض پایین که موردنیاز مشتریان فولاد مبارکه است، لازم است از ابتدای زنجیره تولید در واحد ریخته‌گری، تختال با عرض پایین تولید شود و سپس با همین عرض پایین سیکل تولید را در ناحیه نورد گرم و به دنبال آن در ناحیه نورد سرد طی کند. با کسب این موفقیت می‌توان ضمن کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و با سرعت بیشتر به‌طور هم‌زمان، محصولات متنوع و کیفی‌تری را به مشتریان تحویل داد. نکته قابل‌توجه در این زمینه این است که تمامی اقدامات لازم برای راه‌اندازی این خط تولید با اتکا به توان فنی موجود و همکاری همکاران گروه فنی و پشتیبانی شامل تعمیرات و تعمیرگاه مرکزی، دفاتر فنی تولید و تعمیرات فنی ناحیه نورد سرد انجام‌ شده است.

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی
با توجه به اینکه تولید محصولات با عرض پایین منجر به کاهش بهره‌وری کل سیکل تولید فولاد مبارکه می‌شود، پروژه مزبور طوری تعریف شد که از ابتدای سیکل تولید فولاد در واحد ریخته‌گری، تختال با عرض بالا تولید شود و در پایان سیکل تولید در ناحیه نورد سرد، در واحد اسلیتر خطوط نهایی، کلاف موردنیاز مشتری با عرض درخواستی برش طولی داده‌ شود. در این حالت عملا با تولید یک کلاف، برای نخستین بار فولاد مبارکه قادر خواهد بود در آن‌ واحد، پاسخگوی دو یا چند مشتری باشد.

احمد آقایی، رئیس برنامه‌ریزی و کنترل تولید نورد سرد
یکی از عواملی که در طول فرایند تولید از فولادسازی تا نورد گرم و نورد سرد بر بهره‌وری تولید تأثیر می‌گذارد، عرض محصولات تولیدی است. بر این اساس همواره جذب سفارش‌های مذکور با سخت‌گیری‌هایی همراه بوده است. بر اساس داده‌کاوی‌های انجام‌شده، ۱۰۰ هزار تن از سفارش‌ها با عرض کمتر از ۱۰۰۰ میلی‌متر، در طول یک سال گذشته قابل ادغام و تولید با عرض نامتقارن بوده است که با جذب تقاضاهای بالقوه بازار، امکان افزایش آن نیز وجود دارد. حتی با انجام بازاریابی‌های جدید می‌توان سفارش‌ها با عرض‌های ۳۰۰ تا ۶۵۰ میلی‌متر را نیز به سبد محصولات فولاد مبارکه اضافه کرد. بدین ترتیب، این پروژه علاوه بر کاهش محدودیت‌ها در ثبت سفارش مشتری و به‌تبع آن افزایش دامنه سفارش‌ها و توسعه سبد محصولات مشتری، ارزش‌افزوده قابل‌توجهی را نیز به همراه خواهد داشت. با به‌کارگیری سیستمی که طراحی و پیاده‌سازی آن در حال انجام است، می‌توان یک کلاف را برای دو یا چند سفارش یا مشتری تولید کرد.

با انجام و تکمیل دیگر فازهای این پروژه، ضمن کاهش زمان‌ تولید سفارش‌ها، افزایش کیفیت محصولات تولیدی، کاهش هزینه‌های فرایندی مرتبط، افزایش رضایت مشتریان، کاهش دوره تأخیرها و افزایش راندمان کل زنجیره تولید محقق خواهد شد.

گفتنی است مدیر عامل فولاد مبارکه در جریان حضور در ناحیه نورد سرد ضمن دیدار با کارکنان تولید و تعمیرات این ناحیه از زحمات و مشارکت جمعی آن ها در اجرای پروژه ها قدردانی کرد.

برچسب ها: فولاد مبارکه
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.