کد خبر: ۷۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴

بازیکن سفارشی سرمربی پرسپولیس به کارلوس کی‌روش؟

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در جلسه با کارلوس کی روش تنها قصد بررسی شرایط ملی پوشان در آستانه برگزاری جام جهانی قطر دارد.
بازیکن سفارشی سرمربی پرسپولیس به کارلوس کی‌روش؟

مخاطب۲۴- دومین اردوی ارزیابی فنی بازیکنان منتخب تیم ملی فوتبال ایران در حالی با حضور کارلوس کی روش در مرکز ملی فوتبال در حال پیگیری است که احتمال بازدید یحیی گل محمدی از تمرینات ملی‌پوشان وجود دارد.

 

بازیکن سفارشی سرمربی پرسپولیس به کارلوس کی‌روش؟

 

مهرنوشت: کی روش که هفته گذشته با ریکاردو ساپینتو هموطن خود که سرمربیگری استقلال را بر عهده دارد جلسه‌ای را هنگام تمرین تیم ملی ایران برگزار کرد این هفته تمایل خود برای میزبانی از سرمربی پرسپولیس و سایر مربیان لیگ برتری را اعلام کرده است.

حضور احتمالی سرمربی پرسپولیس در اردوی تیم ملی شائبه‌های احتمال سفارش چند بازیکن تأثیر گذار فصل جاری پرسپولیس را مطرح کرده است که به گوش گل محمدی نیز رسیده است، اما او هیچ تصمیمی برای صحبت درباره بازیکن خاص از تیمش با کی روش ندارد.

گل محمدی بهتر از هر کسی می‌داند کی روش به نفرات انتخابی خود برای حضور در جام جهانی قطر رسیده است تا شایعه حضور ناگهانی دانیال اسماعیلی فر با سفارش مخصوص او کذب باشد.

 

 

 

اسماعیلی فر که عملکرد قابل قبولی در فصل جاری با پیراهن پرسپولیس داشت در هیچیک از اردو‌های تیم ملی دعوت نشد تا از او به عنوان یکی از جا مانده‌های لیست کی روش یاد شود. سرمربی پرتغالی در حالی از انتخاب مدافع راست جدید برای تیم ملی چشم پوشی کرد که پس از بازگشت به جایگاه خود رامین رضاییان را نیز به جمع ملی پوشان دعوت کرد تا همراه با صادق محرمی برای تصاحب این پست رقابت کند.

 
 
برچسب ها: تیم ملی کیروش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
انریکه: هرگز نگفته‌ام پاری‌سن‌ژرمن ستاره نمی‌خواهد! انریکه: هرگز نگفته‌ام پاری‌سن‌ژرمن ستاره نمی‌خواهد!
سرمربی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن منکر تأثیر مثبت ستاره‌های سرشناس بر عملکرد تیمش نیست.
طارمی آماده بازگشت به زمین است طارمی آماده بازگشت به زمین است
نشریه معتبر ایتالیا از آماده شدن مهاجم ایرانی اینتر برای همراهی این تیم در بازی بعدی خبر داد
صفحه خبر بالای تصاویر