کد خبر: ۷۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸

مدال طلای جهانی مسابقات اختراع و نوآوری ۲۰۲۲ INTARG® کشور لهستان در دستان دو مخترع ایرانی

تیمی دونفره از پژوهشگران فعال در زمینه تولید بازدارنده‌های خوردگی هوشمند موفق به کسب مدال طلا از نمایشگاه بین المللی اختراع و نوآوری INTARG® ۲۰۲۲ کشور لهستان با همکاری سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) و فدراسیون بین المللی انجمن‌های مخترعان (IFIA) و انجمن‌های مالکیت معنوی اختراع جهانی (WIIPA)  و همکاری صبورانه شرکت افق پژوهش نیکان، در ۱۱ تا ۱۲ ماه می ۲۰۲۲ گردید.
مدال طلای جهانی مسابقات اختراع و نوآوری ۲۰۲۲ INTARG® کشور لهستان در دستان دو مخترع ایرانی

مخاطب۲۴- تیمی دونفره از پژوهشگران فعال در زمینه تولید بازدارنده های خوردگی هوشمند موفق به کسب مدال طلا از نمایشگاه بین المللی اختراع و نوآوری INTARG® 2022کشور لهستان با همکاری سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) و فدراسیون بین المللی انجمن های مخترعان (IFIA) و انجمن های مالکیت معنوی اختراع جهانی (WIIPA)  و همکاری صبورانه شرکت افق پژوهش نیکان ، در 11 تا 12 ماه می 2022 گردید.

 

مدال طلای جهانی مسابقات اختراع و نوآوری ۲۰۲۲ INTARG®    کشور لهستان در دستان آقایان حسین علی دهقانیان و نوید حسین آبادی (Hosseinali Dehghanian , Navid Hossein Abadi)

 

در این دوره ازمسابقات جهانی اختراعات ، بیش از 600 طرح از 27 کشور جهان حضور داشتند.

مدال طلای دسته بندی محیط زیست / شیمی / زیست فناوری به اختراع با عنوان استفاده از خانواده مواد گلوتامینی در کپسوله کردن آزول ها به عنوان یک بازدارنده خوردگی هوشمند برای جلوگیری از خوردگی فلزات و آلیاژها ، اعطا شد .

این اختراع همچنین در همین دوره با همکاری بی دریغ مجموعه افق پژوهش نیکان موفق به اخذ جایزه ویژه پژوهش از سازمان پژوهشی آموزش خلاق، ویتنام (از حامیان فکری مسابقات) گردید.

این تیم پژوهشی متشکل از دکتر نوید حسین آبادی و حسین علی دهقانیان 

(Hosseinali Dehghanian , Navid Hossein Abadi )

، پژوهشگران خلاق در زمینه بازدرنده های خوردگی در سیستم های آبی است. این دو از اعضای هیات علمی دانشگاه و رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت دانش بینان در زمینه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های نوین شیمیایی و نیز از فارغ التحصیلان دانشگاه شیراز و تربیت مدرس در رشته مهندسی مواد و متالورژی با تمرکز بر نانوفناوری و خوردگی / محافظت مواد  هستند.

 

مدال طلای جهانی مسابقات اختراع و نوآوری ۲۰۲۲ INTARG®    کشور لهستان در دستان آقایان حسین علی دهقانیان و نوید حسین آبادی (Hosseinali Dehghanian , Navid Hossein Abadi)

 

این اختراع در زمینه استفاده از خانواده مواد گلوتامینی در کپسوله کردن آزول ها به عنوان یک بازدارنده خوردگی هوشمند برای جلوگیری از خوردگی فلزات و آلیاژها که به صورت ویژه در سیستم های خنک کننده آبی صنعتی و مجمتع ها بکار می روند. این اختراع با توجه به نیاز حفاظت از منابع آبی از آسیب های زیست محیطی صنایع طرح ریزی شده است. روش های فعلی نیازمند وارد کردن حجم بالایی از بازدارنده هستند که علاوه بر هزینه، برای نیروی انسانی و کارکنان نیز خطر زیست محیطی دارد. این بازدارنده ها با توانایی آزاد سازی هوشمند مواد، امکان جلوگیری از خوردگی های میکروبی توسط عواملی مانند باکتری ها، جلبک ها، و خزه ها را بدون ایجاد آسیب های زیست محیطی فراهم می آورند. ساختار لایه ای این مواد امکان مبارزه هوشمند با این عوامل خورنده بر اساس فعال سازی محرک هایی مانند کاهش یا افزایش شدید pH (اسیدی یا بازی شدید) و افزایش دما (بالاتر از 37 درجه سانتیگراد) در مناطق مستعد به خوردگی را فراهم می آورد. در این اختراع، از روش های پیشرفته تولید نانوکپسول ها مانند هموژیناسیون ابرسریع و امولیساسیون دو مرحله ای استفاده شده است که قابلیت مبارزه با ده عامل مخرب و خورنده با این روش مورد تایید قرار گرفت. این مواد را می توان به آسانی و به صورت وسپانسیون رقیق یا پودر به محیط اضافه کرد.

 

مدال طلای جهانی مسابقات اختراع و نوآوری ۲۰۲۲ INTARG®    کشور لهستان در دستان آقایان حسین علی دهقانیان و نوید حسین آبادی (Hosseinali Dehghanian , Navid Hossein Abadi)

 

نگاه آقایان حسین علی دهقانیان و نوید حسین آبادی

(Hosseinali Dehghanian , Navid Hossein Abadi)، بر بهبود و بهینه سازی مواد صنعتی با توجه به الزامات زیست محیطی و کاهش میزان مصرف آب و انرژی در صنایع بوده است. استفاده از مواد نوین هوشمند، علاوه بر ایجاد بهنه سازی فرایندی مانند سهولت کار و افزایش دقت مبارزه با عوامل خورنده در بازدارندگی خوردگی؛  مزایای زیست محیطی از جمله کاهش میزان آلوده شدن پسآب های صنعتی به مواد شیمیایی را به همراه دارد که آسان سازی تصفیه آب، به اجرای الزامات جهانی سند حق بر آب پاکیزه سازمان ملل برای تمامی جمعیت نیز یاری می رساند.
با توجه به سابقه پانزده ساله و تمرکز مخترعین بر بهینه سازی مواد بازدارنده خوردگی هوشمند در صنایع آب و بخارصنعتی و حضور آنها در صنعت در قالب شرکت دانش بنیان، تلاش برای تجاری سازی و عرضه بین المللی این خانواده از محصولات وجود دارد. همکاری بین المللی در راستای انتقال و گسترش دانش فنی و همکاری هایی در راستای جایگزینی مواد رایج با بازدارنده های هوشمند ، از مهم ترین برنامه های مخترعین است.

 

موضوع اختراع و نتایج بدست آمده از آزمون های میدانی در بعضی صنایع داخلی در گردهمایی های تخصصی بررسی و کنترل خوردگی مانند کنفرانس بین اللملی خوردگی 2022 – مسقط عمان به متخصصین حوزه نفت، گاز و پتروشیمی معرفی گردیده است و تفاهم هایی در زمینه استفاده از آنها انجام شده است.

 

با توجه به افزایش الزامات زیست محیطی که دائما در قالب کنوانسیون های بین المللی، منطقه ای، و کشوری و استانداردها در جهان مطرح می شود، مخترعین فعال در این زمینه می بایست علاوه بر اشراف بر مسایل علمی و فنی ، به این موارد هم توجه داشته باشند که انتخاب مواد و فرایند را با چالش های بسیاری مواجه می سازد.

 

شرکت دانش بنیان مخترعین برنده ، عنوان شرکت دانش بنیان برتر پارک های علم و فناوری را  از طرف ستاد ملی هفته پژوهش در سال 1398 ، دریافت کرده است .

 

مدال طلای جهانی مسابقات اختراع و نوآوری ۲۰۲۲ INTARG®    کشور لهستان در دستان آقایان حسین علی دهقانیان و نوید حسین آبادی (Hosseinali Dehghanian , Navid Hossein Abadi)

رپرتاژ خبر

برچسب ها: اختراع نوآوری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.