کد خبر: ۷۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۵

هفته وحدت نوید دهنده عزت و کرامت در جامعه اسلامی

مدیرعامل بانک شهر در پیامی میلاد مسعود و پربرکت حضرت نبی مکرم اسلام(ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) را تبریک گفت و عزت و کرامت در جامعه اسلامی را دستاورد هفته وحدت برشمرد.
هفته وحدت نوید دهنده عزت و کرامت در جامعه اسلامی
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، متن دکترسیدمحمدمهدی احمدی به شرح زیر است :
 
هفته وحدت نوید دهنده عزت و کرامت در جامعه اسلامی
 
 
"مصلحت کشور در اتحاد کلمه و اتحاد دلهاست "
مقام معظم رهبری

وحدت کلمه، در عرصه های گوناگون رمز پیروزی هر ملتی است و هفته وحدت با محوریت اتحاد مسلمین، عزت و کرامت در جامعه اسلامی را نوید می دهد.

اینجانب فرارسیدن سالروز میلاد مسعود و پربرکت حضرت نبی مکرم اسلام، خاتم‌الانبیاء، محمد مصطفی (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) و نیز ایام هفته وحدت را تبریک عرض می کنم.

امیدوارم، همکاران توانمند و پرتلاش بانک شهر با اتحاد کلمه و انسجام و همدلی و با انگیزه و قلبی سرشار از مهر به میهن و امید به پیشرفت این آب و خاک در عرصه مسئولیت آفرین خدمت به شهر و شهروندان، منشا اقدامات مهم و موثری باشند و محصولات و خدمات با کیفیت‌تری را در همه سطوح به مشتریان ارائه کنند.
 
سیدمحمدمهدی احمدی
مدیرعامل وعضو هیأت مدیره
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر