کد خبر: ۷۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰

بهره‌مندی از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه خدمات رسانی به شهروندان شیرازی

مدیرعامل بانک شهر با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان این بانک و شهرداری کلان شهر شیراز، گفت: به واسطه این تفاهم نامه بهره‌مندی از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه خدمات رسانی به شهروندان شیرازی شتاب می گیرد.
بهره‌مندی از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه خدمات رسانی به شهروندان شیرازی
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در مراسم رونمایی از تفاهم‌نامه ۲۰ هزار میلیارد تومانی بانک شهر با شهرداری شیراز که شامل شش سر فصل و برای یک دوره سه ساله است، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه در راستای هم‌افزایی بیشتر و با هدف بهره‌مندی از ظرفیت‌های بانک شهر و شهرداری برای توسعه خدمات منعقد می‌شود.
 
بهره‌مندی از ظرفیت‌های بانک شهر برای توسعه خدمات رسانی به شهروندان شیرازی

دکتر احمدی با بیان اینکه بانک شهر آمادگی دارد خط اعتباری هزار میلیارد تومانی برای عوارض و تراکم در راستایی رونق ساخت‌وسازهای بخش خصوصی را اختصاص دهد، گفت: در این مرحله متقاضیان ۲۰درصد عوارض را به حساب بانک شهر پرداخت می‌کنند و بانک شهر کل مبلغ عوارض را به حساب شهرداری واریز خواهد کرد و طی اقساط ۳۶ماه از سازنده دریافت خواهد کرد.با این روش فشار نقدینگی از سازندگان کاهش و روند ساخت‌وساز سرعت می‌گیرد.

وی با اشاره با اینکه طرح مودیان در تهران و اصفهان یکبار اجرا شده است، گفت: با این پیشنهاد شاهد رونق ساخت‌وسازها و کاهش فشار مالی ناشی از تورم بر سازندگان و انبوه‌سازان خواهیم بود.

دکتر احمدی با اشاره به مطالبه ۲هزار و ۲۰۰میلیارد تومانی شهرداری شیراز از دستگاه‌های اجرایی گفت: در صورت تایید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این مطالبه به‌صورت اوراق و حواله نقدی در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل بانک شهر عنوان کرد: درصورتی‌که از این هفت هزار میلیارد تومان به هر میزان که به‌صورت نقدی تسویه صورت بگیرد بلافاصله ۵۰درصد تسهیلات جدید معادل رقم پرداختی به شهرداری اختصاص می یابد، پرداخت تا شاهد جهش در پروژه عمرانی باشیم.‌

وی خاطرنشان کرد: گشایش اعتبار عمرانی با ال سی داخلی موضوع دیگری است که در قالب این تفاهم‌نامه مطرح شده است.

دکتر احمدی با بیان اینکه بانک‌ شهر ۳۰درصد آورده نقدی شهرداری شیراز برای خرید اتوبوس را تأمین مالی خواهد کرد، گفت: از ۵۰۰دستگاه اتوبوس تعداد ۲۰۰دستگاه امسال اختصاص می‌یابد و مابقی سال آینده به ناوگان تزریق می‌شود.

شهردار شیراز نیز در مراسم رونمایی از این تفاهم‌نامه، گفت: این تفاهم‌نامه پس از تایید شورای اسلامی شهر قابلیت اجرایی شدن و عقد قرارداد را دارد.

محمدحسن اسدی، اظهار کرد: با توجه به رابطه بسیار نزدیک میان بانک شهر و شهرداری شیراز و شکل‌گیری تعاملات جدید دوطرفه، این فصل جدید را به فال نیک می‌گیریم.

به گفته شهردار کلان‌شهر شیراز؛ این تفاهم‌نامه در قالب یک لایحه به شورای اسلامی شهر ارائه می‌شود و در صورت تصویب شورای اسلامی شهر شیراز قابلیت اجرایی دارد.

اسدی گفت: تامین مصالح برای پروژه‌های عمرانی شهرداری در حوزه فولاد، سیمان و قیر، تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک شهرداری (بدهی هفت هزار میلیارد تومانی شهرداری به بانک شهر) و تسویه مطالبات شهرداری از سایر دستگاه‌های اجرایی با مبلغ ۲۲۰۰میلیارد تومان مقرر شده است تا مطالبات به‌صورت اوراق قرضه تسویه شود.

مدیر ارشد شهری شیراز تصریح کرد: موضوع کمک به شهرداری شیراز در خصوص تملک املاک مورد مسیر در پروژه عمرانی و تعریف صورت وضعیت پیمانکاران بزرگ توسط بانک شهر در برابر تهاتر املاک خواهد بود که تامین ۵۰۰دستگاه اتوبوس در این راستاست که ۴۰درصد آن یعنی ۲۰۰واحد دستگاه تا پایان سال وارد ناوگان خواهد شد و مابقی تا آخر سال ۱۴۰۲ تحویل می‌شود.
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر