کد خبر: ۷۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۵

امیرعبداللهیان:ایران مخالف با تسلیح هر یک از طرفین جنگ اوکراین است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مخالفت با تسلیح هر یک از طرفین این جنگ با هدف توقف جنگ است.
امیرعبداللهیان:ایران مخالف با تسلیح هر یک از طرفین جنگ اوکراین است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا؛ در دیدار پاول یابلونسکی معاون وزیر امور خارجه لهستان با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان افق همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و موضوعات کنسولی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان:ایران مخالف با تسلیح هر یک از طرفین جنگ اوکراین است

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با استقبال از فعال سازی مناسبات دو کشور در حوزه‌های مختلف بر نبود محدودیت در ارتقای روابط فیمابین و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در موضوع اوکراین نیز بار دیگر تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان سلاح برای به کارگیری در جنگ اوکراین در اختیار هیچ طرفی قرار نداده و موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مخالفت با تسلیح هر یک از طرفین این جنگ و با هدف توقف جنگ است.

پاول یابلونسکی معاون وزیر امور خارجه لهستان نیز با تشکر از تبیین دیدگاه‌های کشورمان در موضوعات مورد علاقه دو کشور از سوی وزیر امور خارجه، دیدگاه لهستان در موضوعات مختلف از جمله روابط دو جانبه و مسائل مهم منطقه و موضوعات بین المللی را تشریح کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟ مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟
به گفته وزیر خارجه عمان مذاکرات هسته‌ای ایران درصورت فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود.
بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟ بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله می‌شود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایت‌های عملیاتی و بی‌اعتمادی عمومی، صف‌های فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاه‌ها به نهاد ناظر و سیاست‌گذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
جملات عاشقانه‌ای که از عشق نیست! جملات عاشقانه‌ای که از عشق نیست!
برخی عبارات به‌ظاهر حمایت‌آمیز در روابط نزدیک می‌توانند ابزاری پنهان برای اعمال کنترل و محدود کردن آزادی فرد باشند.
برگزیده
مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟ مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟
به گفته وزیر خارجه عمان مذاکرات هسته‌ای ایران درصورت فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود.
ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت! ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت!
این عطر که قرار است هم برای آقایان و هم برای بانوان باشد، به قیمت ۲۴۹ دلار برای هر بطری به فروش می‌رسد. ترامپ در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: «این عطر مخصوص برنده‌هاست. حتماً برای خودتان و عزیزانتان بخرید و به برنده ماندن ادامه دهید!»
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر