کد خبر: ۶۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰

جزئیات گفت‌وگوی بایدن و نخست‌وزیر اسرائیل درباره ایران

نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
جزئیات گفت‌وگوی بایدن و نخست‌وزیر اسرائیل درباره ایران

به گزارش مخاطب۲۴ _ جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است، امروز (پنج‌شنبه) با یائیر لاپید، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و با وی درباره موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای و همچنین برنامه هسته‌ای رو به گسترش ایران بحث و تبادل نظر کرد.

جزئیات گفت‌وگوی بایدن و نخست‌وزیر اسرائیل درباره ایران

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، لاپید پس از این دیدار در راستای سیاست‌های ایران‌هراسی علیه ماهیت برنامه هسته‌ای کشورمان گفت: ما درباره تهدید هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کردیم. هیچ ایران هسته‌ای وجود نخواهد داشت، چراکه نه تنها تهدیدی علیه اسرائیل است بلکه برای کل جهان نیز تهدید به شمار می‌آید.

 

وی در ادامه از حمایت گسترده آمریکا از تلاش‌ها برای تعمیق و گسترش توافقات عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشور‌های عربی تشکر و قدردانی کرد.

این دیدار در حالی صورت گرفته است که پیش از این رسانه‌ها و برخی مقامات صهیونیستی اعلام کرده‌اند که سران آمریکا و رژیم صهیونیستی قصد دارند در پایان این سفر یک سند مشترک موسوم به “اعلانیه بیت‌المقدس” منتشر کنند که روابط راهبردی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی را در سال‌های آینده تشریح خواهد کرد و شامل بند‌هایی علیه ایران خواهد بود.

رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در گفتگو با شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی ادعا کرد که به احیای توافق هسته‌ای با ایران متعهد است.

وی در ادامه بدون توجه اشاره به این که در دکترین دفاعی ایران سلاح هسته‌ای جایی ندارد گفت: آنچه بد است، ایران با سلاح هسته‌ای است. ما با توافق می‌توانیم آن‌ها رو محدود کنیم.

بایدن همچنین تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا برای خروج یک‌جانبه از توافق هسته‌ای را اشتباهی بزرگ خواند و اظهار کرد که ایران از آن زمان به برنامه هسته‌ای خود سرعت بخشیده است، اما امیدواریم که استفاده از زور آخرین ابزار ما علیه ایران باشد.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به نظرش درخصوص بازگشت به برجام، تلاش کرد توپ را به زمین ایران بیندازد و افزود: ما توافق را بر روی میز گذاشتیم و پیشنهاداتمان را ارائه کردیم. حال همه چیز به ایران بستگی دارد.

بایدن همچنین در این گفتگو ادعا کرد که نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را از لیست گروه‌های تروریستی خارجی آمریکا خارج نخواهد کرد.

علی‌رغم تاکید‌های متعدد جو بایدن مبنی بر تعهدش برای احیای برجام، دولت وی رویکرد سازنده‌ای را برای حصول یک توافق خوب در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در پیش نگرفته است.

بایدن پیش‌تر در آستانه سفر به منطقه نیز گفته بود که دولت او به افزایش فشار‌های دیپلماتیک و اقتصادی علیه ایران را ادامه خواهد داد تا آماده بازگشت به توافق شود.

اخیرا آمریکا و ایران با تسهیل‌گری اتحادیه اروپا، مذاکرات برجامی غیرمستقیمی در قطر برگزار کردند که در بر دارنده نتیجه ملموسی برای طرفین نبود.

حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران به تازگی در یک کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری‌اش در تهران در این باره بیان کرد: ما برای رسیدن به توافقی خوب، قوی و پایدار مصمم هستیم و برخلاف برخی از ادعا‌های رسانه‌ای طرف آمریکایی ما هیچ گونه مطالبه زیاده‌خواهانه و هیچ گونه مطالبه فرابرجامی مورد ادعای آمریکا را نداریم.

وزیر امور خارجه گفت: مطالبات ما کاملا در چارچوب توافق سال ۲۰۱۵ است و اگر در حوزه‌ای طرف آمریکایی احساس می‌کند موضوع فرابرجامی است ما در درون گفتگو‌ها به طرف آمریکایی تأکید کرده‌ایم براساس آنچه که در ماه‌های گذشته در مذاکرات رخ داد و بار‌ها طرف‌های غربی اعلام کردند که هر آنچه که مانع نفع اقتصادی ایران از برجام می‌شود را برمی‌دارد. ما در گفتگو‌های اخیر بر یک موضوع اساسی تمرکز کردیم و آن بحث تضمین موثر از سوی آمریکا در حوزه‌های هر آن چیزی است که بخواهد نفع اقتصادی ایران از برجام را تحت تأثیر قرار دهد و مطالبه و خواسته ما زیاده‌خواهانه نیست.

امیرعبداللهیان خاطر نشان کرد: در مسیر اخذ تضمین‌ها آمریکا باید متعهد شود که ایران از مزایای کامل توافق ۲۰۱۵ برخوردار خواهد بود و این چیزی است که تاکنون طرف آمریکایی نتوانسته نسبت به تحقق آن ما را مطمئن کند.

وی افزود: بار دیگر تأکید می‌کنم که ما حسن نیت داریم. اهل مذاکره منطقی هستیم و در این مسیر جدی هستیم.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر