کد خبر: ۷۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۹

امیرعبداللهیان: دخالت آمریکا، با پیام‌های مکرر دیپلماتیک به ایران در تعارض است

در دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، دو طرف در خصوص مناسبات ممتاز دوجانبه تهران - بغداد و تحولات منطقه ای به گفت‌وگو تبادل نظر پرداختند.
امیرعبداللهیان: دخالت آمریکا، با پیام‌های مکرر دیپلماتیک به ایران در تعارض است

مخاطب۲۴-  امیرعبداللهیان در این دیدار و با توجه به برخی مواضع مداخله‌گرانه مقامات آمریکایی در روزهای اخیر، اعتراض مسالمت آمیز را حق هر ملتی خواند اما از رویکرد مداخله گرانه آمریکا در امور ایران و منطقه و از جمله اقدامات تحریک آمیز در همراهی با آشوب گران و جریانهایی که با سوء استفاده از احساسات پاک مردم ایران ، بدنبال اجرای پروژه ناامن سازی و کشته سازی در ایران هستند، به شدت انتقاد کرد و آنرا در تعارض آشکار با پیام های مکرر دیپلماتیک کاخ سفید به ایران در مورد ضرورت توافق و ایجاد ثبات و امنیت در منطقه ارزیابی کرد.

امیرعبداللهیان: دخالت آمریکا، با پیام‌های مکرر دیپلماتیک به ایران در تعارض است

وزرای امور خارجه ایران و عراق در دیدار عصر شنبه در نیویورک همچنین در خصوص راهیپمایی اربعین حسینی ،  روابط و توافقات همکاری های دوجانبه ، مسائل منطقه‌ای از جمله تحولات یمن، اوکراین، آخرین نتایج گفتگوهای ایران و عربستان در بغداد و همچنین مذاکره رفع تحریم ها رایزنی کردند.

وزیر خارجه عراق با اذعان به این که روابط دو کشور بر علقه ها و اشتراکات تاریخی ، فرهنگی و دینی بنا شده است اعلام آمادگی کرد مناسبات فیمابین شاهد شکوفایی ، پیشرفت و گسترش هر چه بیشتر باشد.
 
فواد حسین همچنین با اشاره به روند مثبت گفتگوهای ایران و عربستان از آمادگی کشورش برای برگزاری دور جدید گفتگوها در بغداد خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: عراق به مساعی جمیله خود در این زمینه ادامه می دهد و ایران و عربستان را به بازگشت روابط به حالت طبیعی و بازگشایی سفارتخانه ها دعوت می کند.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن قدردانی از حسن استقبال و میزبانی دولت و مردم عراق از زوار اربعین حسینی (ع)، از مناسبات راهبردی فیمابین در حوزه های مختلف همکاری ابراز رضایت کرد و افزود : جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق ظرفیت های عظیمی در روابط و مناسبات دارند و  بخش های دولتی و خصوصی دو کشور  می توانند با اتخاذ برنامه های عملیاتی وموثرتر ، بیش از پیش ظرفیت های موجود را به فعلیت برسانند.

برچسب ها: کاخ سفید
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر