کد خبر: ۷۳۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴

اعضای شورای سینما منصوب شدند/ از ابوالقاسم طالبی تا داود میرباقری

اعضای جدید شورای سینما در احکام جداگانه‌ای از سوی معاون اول رییس‌جمهور منصوب شدند.
اعضای شورای سینما منصوب شدند/ از ابوالقاسم طالبی تا داود میرباقری

مخاطب۲۴- به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پس از وقفه‌ای ۱۲ ساله در فعالیت شورای سینما، اعضای جدید این شورا، در احکام جداگانه‌ای از سوی معاون اول رئیس جمهور منصوب شدند.

اعضای شورای سینما منصوب شدند/ از ابوالقاسم طالبی تا داود میرباقری

بر اساس احکام صادره از سوی معاون اول رییس جمهور، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیمان جبلی رییس سازمان صداوسیما، آیت‌الله علیرضا اعرافی رییس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدسعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صداوسیما و محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی به عنوان اعضای حقوقی جدید این شورا به ریاست معاون اول رییس جمهور معرفی شده‌اند.

همچنین ابوالقاسم طالبی، مسعود نقاش‌زاده، مجید شاه‌حسینی، داوود میرباقری، منوچهر شاهسواری، مریلا زارعی و پوران درخشنده نیز در این شورا به عنوان اشخاص حقیقی معرفی شدند.

در حکم صادره از سوی محمد مخبر به‌عنوان رییس این شورا، وزیر فرهنگ به عنوان نایب رئیس و رئیس سازمان سینمایی کشور به عنوان دبیر این شورا معرفی شده‌اند.

متن حکم اعضای شورای سینما به این شرح است: «با تاییدات خداوند متعال و آغاز به کار مجدد شورای سینما، زمینه‌ای برای تحول و ارتقای سینمای ملی در تراز انقلاب اسلامی و حمایت موثرتر از نسل جوان و مستعد برای شکوفایی سینمایی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی و غیرت و حمیت دینی و انقلابی فراهم شده است و از این رو انتظار می‌رود در پرتو ارشادات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در بیانیه تاریخی گام دوم و در ادامه تلاش‌ها و مجاهدت‌های دولت مردمی، سینمای ایران با رجوع به راهبردهای اساسی نقش و رسالت خویش را در سپهر فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی ایران بازیابد و ضمن امید آفرینی، زبان گویا و شیوایی برای آرمان‌ها و ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی در عرصه داخلی و بین‌المللی باشد.»

برچسب ها: سینما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند
رئیس مجلس با تأکید بر هماهنگی کامل رژیم صهیونیستی با آمریکا در جنگ ۱۲ روزه گفت: هیچ اقدام نظامی، سیاسی یا بین‌المللی از سوی این رژیم بدون هماهنگی با آمریکا انجام نمی‌شود. در واقع، ریشه اصلی جنگ را باید در سیاست‌های کاخ سفید جست‌و‌جو کرد.
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
برگزیده
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
حفاری برای رسیدن به گنج امامزاده عبدالله حفاری برای رسیدن به گنج امامزاده عبدالله
دادستان شهرستان ری گفت: بررسی‌ها نشان داد حفاری در محدوده آستان امامزاده عبدالله (ع) به‌صورت مخفیانه و شبانه، با هدف دستیابی به اموال تاریخی و اشیای گران‌بها انجام شده و یکی از عاملان آن شناسایی شده است.
صدا و سیما فقط جای یک گروه نیست صدا و سیما فقط جای یک گروه نیست
رسول منتجب نیا می‌گوید: بافت مدیریت صداوسیما بافتی غلط است که باید تغییر و تحول پیدا کند.‌ای کاش آقایان به جایی برسند که اجازه بدهند صداوسیما‌های خصوصی هم راه بیفتد. بخش خصوصی هم رسانه راه بیندازد تا یک رقابت سالم شکل بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر